Kuukausihaaste

”Constantly challenge yourself”

 

Heipparallaa!

Perjantai lähestyy ja into piukentuu kun vihdoin mamma pääsee heittämään vapaalle! Pientä henkistä tuskaa aiheuttaa kylläkin lähteä sairastavan lapsen luota, vaikka pärjäähän tuo nyt isänsäkin kanssa, silti tuntuu vähän kun pala sydämestä revittäisi irti. Muutenkaan en ole tottunut olemaan erossa kun max päivän lapsesta, ja nyt kolme ja puoli päivää pitäisi osata olla.

Yritän silti nauttia lomasta… MUTTA..  sitä ennen… Kerron teille nyt juuri keksimäni keinon olla ihmisenä parempi, terveellisempi, ystävällisempi, säästeliäämpi ja mitä kaikkea ikinä nyt haluankaan olla, mutta kun en vaan ole!

Kuukausihaaste! Tästä eteenpäin aion asettaa itselleni jokaiselle kuukaudelle oman haasteen. Kaikkihan tietää sen tunteen kun pitäisi kierrättää, pitäisi urheilla enemmän, pitäisi välttää sokereita, pitäisi sitä ja tätä, mutta siihen se jää. Ajatuksen asteelle.

Omia tottumuksiaan, rutiinejaan ja tapoja elää on vaan hirveän vaikea alkaa muuttamaan. Ainakaan kerralla. Siksipä siksi, teen sen kuukausiteemoissa.

Marraskuun teema on tuhlaamattomuus, tai ainakin sen minimointi. Tässä kuussa mulla on sääntö, etten osta mitään materiaa, ellei se ole alessa. Eli suosin aletuotteita TAI kirppiskamaa. (Pariisin reissulla poikkeus).

Seuraavien kuukaisen teemoja keksin tässä matkan varrella, mutta listalla on mm. kompostointikuukausi, lihaton kuukausi, ja yhtenä kuukautena aion joka päivä pitää huolen, että askelmittarin tavoite 10 000 askelta/pv tulee täyteen.  Teemoja saa myös ehdottaa! Ja ottakaa itsellennekin käyttöön tämä! Tavoite itsellä on tietenkin mahdollisuuksien mukaan säilyttää tavat myös varsinaisen haastekuukauden jälkeen, mutta jos nyt edes sen kuukauden saisi aikaiseksi niin sekin olisi jo jotain.

Yleensä tälläset ideat syntyy uudenvuoden lupausta miettiessä, mutta koska kuten kaikki tiedämme, uudenvuodenlupaukset ei koskaan toteudu, niin tämä on vaan lupaus ja pyrin ottamaan tästä itselleni tavan!

Aivan mahtavaa loppuviikkoa toverit <3

3

Vastaa

Close Menu