Keho kuntoon!

Beer doesn’t have many vitamins. That’s why you need to drink lots of it…. OR… Just take the vitaminpills.”

Torstai on toivoa täynnä!

Ja tänään mä toivon, että olen löytänyt nyt pienen avun omaan arkeen.

Mun ongelma on nimittäin aina ollut huono aineenvaihdunta ja hidas palautuminen treenistä, mutta viime aikoina lisäksi väsymys ja uupumus, joka on taas vaikuttanut ylipäätään treenaamaan lähtemiseen. Ei vaan tunnu energian riittävän, lähes joka kerta hirveä itsensä väkisin repiminen salille tai lenkille, kun mielummin käpertyisi viltin alle sohvan pohjalle sikiöasentoon odottelmaan ihmettä tapahtuvaksi.

Mietin millä luonnollisilla keinoilla saisin tähän asiaan helpotusta, ja eilen postissa saapuikin Suomen Vitamiinikeskuksen paketti, joten aloitin nyt tänään syömään merimagneesiumvalmistetta, jossa on lisänä myös B-1 , B-3 ja B-6 vitamiinia, jonka pitäisi helpottaa itseasassa kaikkia näitä edellä mainittuja vaivoja.

 

 

Muutenkin vitamiineja pitäisi muistaa syödä, vaikka olisikin terveellinen ja hyvä ruokavalio, sillä kaikkea ei vaan aina valitettavasti saa tarpeeksi. Eikä sitä itseasiassa tule välttämättä ensimmäisenä edes ajatelleeksi, että syy vaikkapa väsymykseen voi johtua jostain muustakin, kuin unen puutteesta.

Aloitin nyt siis itse 4kk kuurin tällä merimagneesiumilla, mutta pitäisi kyllä päivittää kaappiin muutkin vitamiinivarastot kuntoon.

Kuten olen aiemmin kirjoittanutkin, olen nyt toissani pyrkinyt erinäisistä syistä johtuneen tauon jälkeen ottamaan kunnon treenaamisen taas rutiiniksi, ja etenkin siksi halusin ottaa lisäravinteeksi tässä vaiheessa tämän merimagneesiumin, sillä se edistää mm. lihasten ja hermoston toimintaa ja on muutenkin suositeltava valmiste säännöllistä liikuntaa harrastaville, joka tietenkin olisi toivottavaa ihan terveydenkin vuoksi jokaiselta.

Ja varsinkin nyt kun syysflunssatkin jyllää, niin on hyvä muistaa vitskut, joten käykää ihmeessä tilaamassa teille sopivimmat tuotteet Suomen Vitamiinikeskuksesta.

 

 

Koodilla Ira15%  saatte lisäksi nyt kaikista tuotteista 15% alennuksen (koodi voimassa vuoden loppuun saakka) , verkkokauppaan pääsette täältä !

Viikonloppukin on jo ovella, viikot menee hurjaa vauhtia! Ihanaa ja rentouttavaa loppuviikkoa kaikille teille!

 

 

3

Vastaa

Close Menu