Homedecor

”There is no place like home

Heipähei! Kiirettä on taas pitänyt ja ekan tentinkin ehdin failata tässä hiljattain, eli uusinnassa tavataan. Ei, en ole mikään luonnon lahjakkuus excelkaavoissa, joten tilanne taitaa vaatia hieman lisäharjoitusta. MUTTA, sisustaa ehtii aina ja itseasiassa noin vuosi sitten kirjoittelin blogissa mun haaveesta ostaa eteiseen yksi tietty konsolipöytä, mutta oon sitä empinyt ja empinyt, ja ihan suunnittelematta nyt sen vihdoin tein!

Spontaanisti eräänä iltana vain painoin sen nettisivun ostoskoriin ja kiireesti maksoin ostot, ennen kuin ehdin katua! Enkä kyllä ole katunut!

Meillä oli aiemmin iso Ikean rahi eteisessä viemässä mun makuun vähän liikaa tilaa, joten sekin sai lähteä uuden tieltä.

Sametti on nyt sisustusmateriaalina mun mieleen ja meiltä löytyy parikin samettista pikku rahia jo ennestään, jotka saivat nyt isosikon eteiseen.

Lisäksi tämä rahi on superkätevä, sillä sisälle saa tavaraa piiloon!

Ja tämä konsolipöytä, oon tätä himotellut niin kauan, että oon tästäkin niin onnellinen! Lasi on toinen, mikä mua puhuttelee sisustuksessa tällä hetkellä kovin.

Lisäksi se läpinäkyvyytensä ansiosta tuo huoneeseen avaruutta, eikä huone näytä niin pieneltä, kuin raskaan ja peittävän huonekalun kanssa näyttäisi.

Molemmat ovat siis kodin1 tilattu 🙂

Rahi 199,90€

Konsolipöytä 229,90€

Inspiraatiota päiväänne ❣️

Kuullaan taas!

Xoxo

 

1

This Post Has One Comment

  1. Upeat! 🙂

Vastaa

Close Menu