F I I L I S K A T O S S A ! ! !

Girls just wanna have…sun!”

Siis mitä ihmettä on tapahtunut viimisimmän viikon aikana? Aloitin työt äitiysloman jälkeen pari viikkoa sitten kevyttoppatakissa ja nyt sitä on saanut pohtia onko okei pukea pelkät bikinit töihin jos pukukoodi on smart casual. Mutta… EN VALITA! En hitto soikoon valita, vaan mun sydän hehkuu ja puhkuu onnesta. I was made for summer indeed!!! Mua ei edes haittaa, että viikonlopuksi on luvattu ukkosta, kunhan vaan sen jälkeen jatkuis nää ihanat helteet, mutta ikävä kyllä sääkarttaa kun katsoo, niin havaittavissa ei kylläkään oo ihan niin lämmintä lupausta.

Oon silti ilonen tästä yhdestäkin viikosta, sillä viime kesänä ei mitattu pk-seudulla hellelukemia koko kautena, itseasiassa 23 astetta taisi olla korkein ja sitäkin iloa kesti yhdestä kahteen päivään! Nyt mittari on näyttänyt 27 jopa varjossa! Ihan huikeeta, että tällästä säätä on toukokuun puolivälissä suomessa, jossa normaalitila on se, että sataa vaakatasossa paskaa taivaalta ympäri vuoden. Esim. viime uutena vuotena otettu kuva meidän talon edustalta näytti samalta kun kesäkuussa otettu. Ja onhan näitä ennenkin ollut, kun jouluna on ollut lämpimpää kuin juhannuksena ym.

Tää aikainen kesän alku on lisäksi herättänyt huolestuttavan suuren shoppailuhimon henkiin. Ympäri vuodenhan se tietenkin on olemassa, mutta nyt tekisi aamulla mieli työpaikan sijasta kävellä joka päivä suoraan ostoskeskukseen tekemään mekko-ostoksia ja töissä joutuu taistelemaan kaikin voimin, ettei eksyisi joka välissä nettikauppoihin tunkemaan ostoskoreja täyteen kesähepeneitä. Listasinkin tähän tämän kesän kuumimpia must have tyylejä.
Vaatekaapista pitäisi löytyä tänä kesänä ainakin kuvan tyylinen iso lierihattu, kukkakuviota, pystyraitaa, mustavalkoruutua ja siistit rusettivyötäröiset shortsit, mahdollisimman paljon kietaisu-  ja olkapäitä paljastavia paitoja!

Ja miten hemmetin helppoa onkaan lähteä ulos, kun ei tarvitse pukea lapselle muuta kun kengät jalkaan!!! Ei ole ikävä niitä talven kerrospukeutumisia ja lähtöön varattavaa ylimääräistä puolta tuntia mikä menee taistellessa ipanan kanssa haalarin pukemisesta.

Kevät on ehdottomasti mun henk.koht onnellisinta aikaa! Kaikki on vasta edessä ja luonto herää eloon! Kesällä kuitenkin puolet siitä ajasta, kun pitäisi vaan nauttia, menee stressaamiseen siitä, että kohta se on jo ohi ja vieläkään ei ole ehtinyt ruksimaan puoliakaan kesän to do- listasta.

Tähän aikaan vuodesta elämä vaan maistuu hemmetin hyvältä! Toivottavasti teillä on sama fiilis!

1

This Post Has 2 Comments

  1. Joo sama, kevät on ihan mun lempivuodenaika!! Juuri siksi, että koko luonto herää ja ilma lämpenee koko ajan. Mennään tavallaan parempaan koko ajan.
    Kesällä on se lähestyvä talven ja syksyn uhka koko ajan olemassa. 😀
    Ja katselin eilen just vanhoja kuvia puhelimesta ja vielä kuukausi sitten oli lunta ihan tosissaan. Kesäkelit tuli kyllä ihan yhtäkkiä, ihanaa!

    1. Niimpä! ja sama juttu vuosi sitten tähän aikaan oli tosi kylmä ja äitienpäivänä taisi sataa luntakin ! Onneksi tänä vuonna näin päin!!

Vastaa

Close Menu