Easy like sunday morning

”Do not let your Sundays be taken from you. If soul has no Sunday, it becomes an orphan.”

HELLO! ja leppoisaa sunnuntaita.

Sunnuntait on siitä hyviä, että kukaan ei tuomitse, jos et tee yhtään mitään. Koko päivänä.

Rakastan sitä, että ei ole kiire mihinkään, ei ole stressiä siitä, että jotain on pakko saada aikaiseksi, koska sunnuntaina on lupa laiskotella. Ja se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että laiskottelisin koko päivän, itseasiassa hyvin harvoin teen niin. Mutta se, että ei ole mitään pakollisella to do-listalla on jotenkin vapauttava tunne. Meillä on yleensä tapana syödä rauhassa aamiainen sohvalla katsoen sarjoja. Näin syksyisin katsomme aina viikinloppuisin putkeen uusinnat Master Chef Australiasta, joka on ihan parasta! Varjopuoli siinä on se, että tekee heti mieli alkaa kopioida heidän tekemiä ruokia ja sitten meneekin jo aivan herkutteluksi. Mikä ihan sallittua tietenkin välillä onkin, muttei nyt ehkä ihan joka sunnuntai tarvi kopioida koko viikon menua sieltä.

Sitten kun aamu on litkitty pannukaupalla kahvia, katsottu sarjoja ja löhöilty sohvalla, alkaa yleensä mulla sisustuskipinät sinkoilla. Sunnuntait onkin monesti muodustuneet mulla sisustuspäiviksi. Silloin kun on aikaa tuunailla. Monesti aloitan sunnuntaisin jonkun huonekalun tuunausprosessin, maalausprosessin tai muuten vaan tilailen nettikaupoista kaiken uuden mahdollisen, mitä olen siinä päivän aikana keksinyt, että me TARVITAAN.

Viimeksi jaoinkin teille tv-tason tuunausprojektin ja nyt tänään aloitin sitten keittön parissa. Siitä tulee varmasti oma postauksensa sitten kun se valmistuu.

Seuraavaksi lähdetään pienen kävelylenkin kautta vähän sisustuskaupoille!

Kuulemisiin!

Mahtavaa alkavaa viikkoa myös kaikille! PUS.

2

Vastaa

Close Menu