About Me…

” I´m not perfect, but I´m always myself

Heipparallaa kaikki!

Kuten huomaatte, niin olen siirtynyt vanhalta blogisivustoltani tänne Poseland Networkiin kirjottelemaan, ja oonkin tästä itseasiassa todella innoissani 🙂

Koska tämä on nyt osiltaan uuden alku, niin ajattelin myös tässä vaiheessa uusille ja miksei vanhoillekin lukijoilleni kertoa itsestäni vähän syvemmin. Tietävät sitten kaikki kenen jorinoita täällä lueskelee jatkossa.

Olen Helsingissä asuva, kesällä 27v täyttävä ihan peruspirkko, joka mm. elääkseen taivuttelee ihmisiä muuttamaan mieltään. En siis suoranaisesti myy yhtään mitään, mutta työssäni olisi kuitenkin erittäin suotavaa tarvittessa osata myydä hiekkaa saharaan ja jäätä pohjoisnavalle, sillä asiakkaat pitää pystyä vakuuttamaan uudelleen tuotteesta, jonka ovat syystä tai toisesta ostopäätöksensä jälkeen sittenkin  päättäneet peruuttaa.
Työni tyhjentävä kuvaus onkin lyhyesti ja ytimekkäästi peruutustorjunta. Työstäni riittäisi juttua jos jonkinmoista kirjoitettavaksi, mutta siitä en kuitenkaan aio ihan hirvittävän paljon kirjoittella, etten vahingossakaan tule rikkoneeksi minkäänlaista tietosuojalakia tai muuten vaan paljasta tai loukkaa ketään.

Kotona meillä pyörii tällä hetkellä 1v 3kk ikäinen pikkuprinsessa Amanda, ja hänen isänsä. Vuorotellen molemmat tekisi toisinaan mieli lähettää kaukaiseen luostariin asumaan.
No useimmiten kuitenkin ainakin Amanda on ihana pieni persoonsa ja hänestä tulette enemmän kuulemaan kuvina ja pikku tarinoina.

Lempi harrastuksiani on erilaiset kodin sistustukseen liittyvät jutut.
Tykkään esimerkiksi tuunailla vanhoja tavaroita uuteen uskoon, maalata tauluja ja huonekaluja ym.

tai yksinkertaisesti vain ostaa uutta. Viimeisin kylläkin taidetaan luokitella jo harratuksen sijaan addiktioksi.
Näistä asioista ja puuhista tulen teille kirjoittelemaan varmasti aina välillä.

Puuhaan paljon keittiössä, en todellakaan millään master chef- tasolla, mutta tykkään kokeilla eri juttuja ja koska reseptivihkot ei vain oo mua varten, niin toisinaan ne menee ihan penkin alle, mutta joskus onnistun hyvin omassa väkerryksessä tai jaksan seurata reseptiä, ja silloin saatan jakaa sen teille.

No kuka tai mikä sitten olen pääni sisällä.
Kuvailen itseäni ihmiseksi, jolla on omat mielipiteet ja niitä on paljon. Sanon ne myös ääneen. Pyytämättä. Mulla on tapana iskeä vähän liiankin monta rautaa samanaikaisesti tuleen, ja se aiheuttaa sillon tällöin vähän ylimääräistä draamaa, kun ei kaikki kädet, aika ja voimavarat riitäkään siihen kaikkeen haluttuun.
Olen yliempaattinen, ja vollotan aina kun luen surullisen uutisen tai katson vähänkään liikuttavaa elokuvaa, (terapia olisi varmasti paikallaan, että selviäisin elämästä) . Inhoan epäoikeudenmukaisuutta ja jos saisin yhden toiveen toteuttaa, niin se olisi oikeasti se, että maailmassa olisi rauha ja kaikilla hyvä olla, vaikka kuinka miljooniakin kaipaisin. Olen sosiaalinen ja kaikkien kaveri. En ole koskaan vihannut ketään, enkä koskaan ole ainakaan saanut tietää olevani kenenkään vihamies… Tai tässä tapauksessa -nainen… ystävät on mulle todella tärkeitä ja ilman niitä elämä ois synkkää. Oon vahva persoona ja niitä kun on täällä kotona nyt kolme, niin yhteentormäyksiltä ei voi välttyä. En yleensä anna periksi, mutta joskus on pakko. Olen myös aina oikeassa. Puhun paljon ja joskus liikaa. Olen silti myös hyvä kuuntelija ja toimin mielelläni paperittomana kotipsykologina. Tulkitsen sekä analysoin mielestäni jopa erinomaisen ammattimaisesti tilanteita ja ihmisiä niin, että melkeinpä voisi laittaa vastaanoton pystyyn.
Sarkasmi ja huumori on iso osa mua. Aina juttujani ei pidä ottaa kirjaimellisesti. Välillä unohdan, että kaikki lukijat eivät tunne mua ja saattaa ymmärtää jotkut jutut aivan väärin. No julkista paskamyrskyä en sentään oo vielä saanut sanomisillani aikaan. Saavutus sekin.

Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi lukemaan mun juttuja, toivon, että pystyn viihdyttämään, insproimaan ja antamaan teille jotain, mikä tekee teidät iloisiksi. Niin paljon, kuin tästä bloggaamisesta itse pidänkin niin teen tätä teille ja ilman lukijoita ei tässä olisi päiväkirja-arvoa enempää.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!  Uskomatonta, että eletään jo toukokuuta!

Pus!

By: me.

7

This Post Has 2 Comments

  1. Tervetuloa Poselandille 🙂

  2. Kiitos ❣️

Vastaa

Close Menu