Liikaa vaatteita!?

Hyvää sunnuntaita!

Moni teistä varmasti pystyy samaistumaan siihen dilemmaan, kun kaappi on täynnä vaatteita, mutta ei ole mitään päälle pantavaa… 

Mulla itsellä on enemmän vaatteita kun mitä koko meidän naapurusto edes yhteensä tarvitsisi, mutta silti niitä jostain kumman syystä vaan ”tarvii” joka kuukausi ostaa lisää. Ja siltikin törmään siihen ongelmaan liian usein, etten keksi enkä löydä mitään, mitä pukea päälle etenkään kiireessä.

Oon tosi huono aamuisin heräämään aikaisin ja pitkitänkin nousemista aina viimeiseen asti, joka taas johtaa siihen, että mulla tulee joka kerta ihan helvetinmoinen kiire. Vaatepaljoudesta huolimatta tulee käytettyä aina niitä samoja rättejä, jotka päällimmäisenä kasassa lojuu, koska aikaa ei ole alkaa penkoa kaapin perältä muutakaan, vaikka vaihtoehtoja on kaappi pullollaan. Ja jos siihen penkomisurakkaan aamulla ryhtyy, niin niistä ei kumminkaan mikään ole hyvä ja sovitteluun menee aivan turhaan kallista aikaa, sitten päätyy laittamaan taas samat varmat valinnat ja suurin osa vaatteista lojuu kaapin perällä koskemattomana vuodesta toiseen. 

Jotta en käyttäisi aina samoja vaatteita, olen alkanut sunnuntaisin valitsemaan asukokonaisuuden etukäteen jokaiselle viikon päivälle ja viikkaan ne valmiisiin pinoihin kaappiin. Sunnuntaina on aikaa käydä läpi kaapin pohjatkin, ja niimpä tulee sitten käytettyä kaikkia vaatteita helpommin viikkojen aikana. Lisäksi säästää aamuisin aikaa siltä, että mitäs tänään päälle, kun nappaa valmiin vaatepinon ja kiskaisee päälle. Jos sulla on samanlainen ongelma niin suosittelen kokeilemaan tätä! 🙂 On nopeuttanut omia aamuja ja monipuolistanut asukokonaisuuksia!

3

This Post Has One Comment

  1. Mä ratkaisin tän ongelman joku pari vuotta sitten tyhjentämällä koko kaapin. Ei löydy kun yhdet farkut collareiden lisäks, parit sukkahousut, hupparit ja pari mekkoa ja neuletakkia. Treenivaatteita on kyllä vinot pinot, mut niitä tulee kaikkia käytettyä. Joskus tylsistyttää ja oikeesti tarviisin parikin t-paitaa, mutta mennään nyt ainakin kesään asti näillä. Kunhan saavutan laihdutus-tavoitteen, niin vaatemäärät tulee kasvamaan varmasti. Sit otan testiin ton sun kikan 🙂

Vastaa

Close Menu