The Ordinary- tuotteet

Tilasin Cocopandalta kauan himoitsemani The Ordinaryn tuotteet testiin. Mietin olisiko näistä apua kasvojeni ihon kanssa, sillä se on talvisin aivan mahdoton. Ihooni ilmestyy kuivia läikkiä, jotka hilseilevät ja ihoni on erittäin herkkä reagoimaan pakkaseen, tuuleen ja kuivaan huoneilmaan. Tuntuu ettei mikään voide kosteuta tarpeeksi tai sitten se tukkii kaikki ihohuokoset ja kaikki tietävät mitä siitä seuraa…

VALITSEMANI TUOTTEET

Valitsin ihonhoitorutiiniini Natural Moisturizing Factors + HA kosteusvoiteen, Hyaluronic Acid 2% + B5 kosteuttavan seerumin sekä 100% Plant Derived Squalane kasvoöljyn. Mitä sitten paljon hypetetty hyaluronihappo oikein on? Tässä oman kauneusguruni Nude-blogin Erika Naakan postaus hyaluronihaposta.

Tuotteet ovat todella edullisia, kaikki alle 10€ hintaisia. Pakkaukset ovat ihanan yksinkertaisia ja selkeitä, joten ne eivät sisällä mitään turhaa eivätkä kuluta ympäristöä!

KOKEMUKSET

Nyt kahden viikon kokeilun jälkeen voin sanoa, että iho tuntuu kosteutetummalta. Tuo hyaluronihappoa sisältävä seerumi pisteli alussa kivasti hetken, mutta ei enää. Ekoina kertoina sen kanssa oli myös ongelma, se rullautui ikävästi! Ratkaisin asian kumminkin vähentämällä seuraavaksi levitettävän kasvoöljyn määrää, 3-4 tippaa riittää ja vien sen käsien kautta kasvoille. Huomioni on myös kiinnittynyt ihon nopeampaan paranemiseen, eli jos kasvoille on ilmestynyt finni tms. niin se paranee ja katoaa paljon nopeammin kuin ennen!

KÄYTTÖ

Levitän ensin hyaluronihappoa sisältävän seerumin, sitten kasvoöljyn ja viimeisenä voiteen. Ihotyypistä riippuen, kannattaa testata levittääkö ensin seerumin vai öljyn, yleensä ohje on että vettä sisältävät tuotteet ensin ja sitten öljyä sisältävät, mutta jokaisen iho on erilainen ja reagoi yksilöllisesti.

Miten te hoidatte ihoa kylmällä?

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Erika

    Oi kiitos linkistä! <3

    1. iina.e.aberg@gmail.com

      <3

Vastaa