Minkä väriset hiukset?

Varmaan kaikki naiset kokevat jonkunlaista hiuskriisiä koko elämänsä, itse koen eniten kriisiä värin kanssa.

Minulla on ollut ainakin 8-vuotta elämästäni täysin sysimustat hiukset, ne oli todella helppo ylläpitää. Kerran kuussa värjäsin sen ihanan maantienharmaan värin piiloon ja that´s it. Koin kuitenkin, että mustat hiukset tekivät ihostani ja kasvoistani todella kalpeat, varsinkin talvella, sekä olivat ihan hemmetin tylsät.

VAALENTAAKO VAI EI?

Välillä kokeiltiin vähän vaaleaa raitaa, viininpunaisia raitoja ja taisi yksi sininenkin raita käydä päässä. Minulla oli myös hetken ombre-tekniikalla värjätyt hiukset, niissä otti päähän se vaaleamman osuuden keltaisuus. Niimpä päätimme silloisen kampaajani kanssa lähteä mustasta vaaleaan projektiin, joka tuntui kestävän ikuisuuden..

BLACK TO FOX

Tässä oli ensimmäisen värjäyskerran tulos, ”ihana” oranssihtavan ruskea…

Seuraavasta vaiheesta en löytänyt kunnon kuvaa, jossa väri näkyisi. Väri oli kuitenkin hieman vaaleampi, mutta enemmän oranssi. Omasta mielestä hiukset muistuttivat väriltään porkkanaa ja ne pysyivätkin tiukasti kiinni, jännä kun en löytänytkään yhtään järkevää kuvaa 😀

VIHDOINKIN VAALEAT

Sitten olikin vuorossa jo selkeästi vaalea väri, mutta siltikin omaan makuun liian lämmin ja oranssi. Tavoitteenani oli viileän vaaleat jopa hopeiset hiukset. Hiuksia värjättiin noin kahden-kolmen kuukauden välein ja aina käytettiin Olaplexia mukana. Näin saimme minimoitua hiusten vaurioitumisen ja maksimaalisen vaalennuksen per kerta. Tässä onkin hyvin havainnollistettu kuinka paljon aikaa kuluu ja kuinka monta värivaihetta pitää käydä läpi päästäksesi haluttuun tulokseen. Voin sanoa, että mustasta vaaleaksi värjääminen ei ole hätähousujen hommaa, jos haluaa että hiukset pysyvät suht hyvässä kunnossa!

VAALEANPUNAISET HIUKSET

Nuo viileän vaaleat ovat hemmetin vaikeat ylläpitää, joko hiukset imaisevat itsensä liiloiksi/sinertäväksi tai sitten ei tapahdu mitään.. Viimeiset pari vuotta olen rakastanut näitä vaaleanpunaisia hiuksia, ne eivät ole liian tylsät makuuni, mutta olen välillä miettinyt voiko yli kolmekymppinen kulkea hiukset vaaleanpunaisina? Toisena päivänä ajattelen, että todellakin voin -Who cares!? ja toisena päivänä taas iskee ikäkriisi ja mietin olenko liian lapsellinen tällä värillä? Tällä hetkellä minulla on taas vaaleat hiukset ja olen yrittänyt pitää niitä viileinä, mutta olen todennut ne TAAS liian tylsiksi ja aionkin parin viikon päästä värjätä taas vaaleanpunaisiksi 😀 On tämä naisten elämä ihanaa!

Mikä hiusväri mielestäsi sopii minulle parhaiten?

5

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

  1. Nimetön

    Mustat 👌 tai vaaleanpunaiset 😊

    1. iinaeveliina

      Bichonit on <3

Vastaa