Fiilikset Kirja & Viini ja Ruoka messuista

Pääsin osallistumaan messuille ensimmäistä kertaa ikinä! Kokemuksena messut olivat oikein kivat ja hyvin järjestetyt.

Kävimme ensin maistelemassa viinejä sekä kuohuvia ja niitä varten piti lunastaa oma viinilasi panttia vastaan, josta osa palautettiin kun veit lasin takaisin. Itse etsin alkoholittomia juomia ja niitä pettymyksekseni oli vain kahdessa pisteessä tai oikeastaan luovutin kun kysyin kahdeksasta eri pisteestä ja sain vain ei oota… Nämä kaksi, jotka löysin olivat ihanan kuivia. Pidän kuivista kuohuvista muutenkin, alla kuva lempparistani. Tämä maistui ihanan päärynäiseltä ja omenaiselta ja oli myös luomua!

Ihmettelin tuota alkoholittomien juomien vähäistä tarjontaa, onhan niiden myynti kasvanut todella paljon eli kysyntää varmasti olisi vai oliko messujen idea päästä vetämään pienet huppelit?

 

VEGAANINEN JÄÄTELÖ

Seuraavaksi maistoin ihanaa Italialaista L`abc Del Gusto jäätelöä. Mauksi valitsin vegaanisen vadelman joka oli tehty oikeista vadelmista, se maistui ihan kesältä! Kerrankin oli todella hyvää vegaanista jäätelöä 🙂

TAIVAALLISET VOHVELIT

Minun oli ihan pakko maistaa vohveleita! Niihin sai valita omat lisukkeet ja valitsin Nutellan ja mansikat, Nam! En ole vohveleita syönyt vuoteen, joten tämä teki kauppansa aika nopeasti.

 

KIRJA-MESSUT

Ruoka ja juoma maistelujen jälkeen siirryimme Kirja-messujen puolelle. Ystävieni kierrellessä lastenkirjojen osastoilla löysin Yle Kioskin Safe Pace pisteen, johon oli luotu ihana olohuonemainen tunnelma. Sieltä löytyi ihanan isoja nojatuolia, joihin sai rentoutua ja kuunnella kuulokkeista musiikkia. Uppouduin kuuntelemaan klassista musiikkia, joka peitti kaiken messuhälinän ja pääsin hetkeksi pois kiireestä ja stressistä. Tällainen tila pitäisi olla kotonakin, ilman häiriötekijöitä! Totta kai unohdin tästä pisteestä ottaa kuvan, mutta löysin Emmi Nuorgamin Insta-tililtä kuvan tilasta. Millainen fiilis teille välittyy tuosta tilasta?

Oletteko käyneet aiemmin näillä messuilla?

3

Vastaa