VAPAA VIIKONLOPPU

Helou!

Viime viikko oli kyllä tunteiden vuoristorataa, mentiin niin laidasta laitaan. Nyt näin jälkikäteen mietin miten mua täällä kotona on jaksettu oikein katsoa. 😀 Mutta tosiaan enimmäkseen mieltä painoi työt, mitkä jää ensi viikolla ”tauolle”, niinkuin monen monen muunkin työt on jäänyt tän tilanteen takia. Tarkkaa tietoa ei ole, koska mä sinne palaan mutta yritän ottaa päivä kerrallaan ja olla päästämättä stressi-minua valloilleen, koska ei tälle asialle voi tehdä nyt oikein mitään tai kukaan.

Vaikka kohta on aikaa olla kotona ihan tosi paljon niin kyllä tuli vapaa viikonloppu tarpeeseen ja vasta keskiviikkona meen töihin. Olin niin väsynyt kun pääsin perjantai iltana kotiin töiden ja kauppareissun jälkeen. En sitä ite oikein ollut kunnolla tajunnutkaan miten paljon viikko oli vienyt ”mehuja” joten vietettiin ihan löhöily ilta, tilattiin ruokaa kotiin mikä on melkein taas traditioksi muodostunut näin viikonloppusin ja mentiin aikasin nukkuun, mikä teki kyllä tosi hyvää saada kunnon yöunet.

Launtaina päätettiin aika ekstempore lähteä mökkeilemään Ilkun perheen mökille, missä päästiin vihdoin saunaan mitä molemmat ollaan kaivattu yllättävänkin paljon siihen nähden, että edellisessä asunnossa missä asuttiin oli sauna ja sitä ei loppujen lopuks ihan hirveesti tullut käytettyä.
Uimassa en uskaltanut käydä, vaikka muut siellä kävi ja kehui kuinka hyvä fiilis on sen jälkeen, mutta +3 asteinen vesi ja ranta täynnä jäitä ei ole mua varten, joten päätin jättää talviturkin heiton taas juhannukseksi. Loppuilta oltiin, syötiin ja pelattiin korttipelejä, mitkä otti aika koville näin kilpailuhenkiselle ja voitontatoiselle minulle, kun en ihan jokasta peliä voittanut, joten revansseja otettiin ja monta. Päästiin nukkumaan ehkä vasta neljän jälkeen. Mutta kyllä tuolla vaan nukkuu ihan erilailla kun kaupungissa.

Manustahan tää reissu oli kaikista kivoin. Se sai mennä ja tulla ja olla ihan just niinkun halusi. Jalkapallo ja frisbee on hänen ihan lemppareita, niillä se jaksais leikkiä vaikka kuinka ja paljon. Frisbee tosin lensi tuulen mukana järveen eikä sitä enää sieltä saatu pois joten sitä ei enää ole, mutta ei se kauheen suuri menetys tälle herralle ollut, vaan jalkapallolla leikittiin senkin edestä sit. Kaikkensa antanut koira on vielä tälläkin hetkellä, tossa vieressä se tuijottaa mua ja odottaa koska pääsee peiton alle nukkumaan.
Huomenna siis toivottavasti ois vähän pirteempi, että päästäis lenkille kunnolla eikä niin että puoliks joutuu häntä pakottamaan. 😀

Tämmönen oli meijän yhenlainen vapaa viikonloppu,
Toivottavasti tykkäsitte! ❤️

 

 

6

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nonna

    Kyllä joku mökkiviikonloppu tekisi kutaa nyt, puuttuu vaan se mökki 😀

    1. idahyvarinen

      Eikä, pääsisitpä pian jonnekkin mökille teki niin hyvää❤️

Vastaa