Summer bucket list 2020

Musta on aina kiva ja mielenkiintoista lukea muiden tekemiä listoja kesälle. Tänä kesänä ajattelin itsekkin tehdä oman listauksen, mitä haluisin tehdä tänä kesänä! Mitään erikoista tämä ei sisällä, mutta pieniä, kivoja juttuja, mitä voisi ajatella tekevänsä useamminkin kuin kerran. Tässä siis tulee.

Mun summer bucket list:

Yövy teltassa
– Tää on ehkä sellanen asia, mikä on pakko toteteuttaa, ihan vaan koska en ole ikinä (kai) nukkunut teltassa.

Ulkoilla
– Haluisin löytää uusia lenkkipolkuja Manun kanssa, tehä iltasin kävelyitä ilman sen kummempaa ideaa mihin mennä, sekä olla ulkona mahdollisimman paljon, koska sitä ei ole tarpeeksi totta puhuen tullut tehtyä.. 

Aamupala parvekkeella
– Vihdoinkin kun saatiin parvekekalusteet hommattua, niin tää tulee oleen kanssa ihan pakko toteuttaa! Ja vielä kun aamulla ja alkupäivästä paistaa aurinko tuohon parvekkeelle. 

Uida
– Pienenä tää oli ihan päivänselvä kesän kovin juttu, mutta nyt en ihan hirveen mielelläni mene veteen. Ellei se sit ole oikeesti lämmintä. Joten tähän vois tänä kesänä koittaa tehdä muutoksen, ehkä.Talviturkinhan mä taisin vahingossa heittää vappuna, jollon uhosin olevani järvessä ainakin 10 minuuttia siellä, sillä verukkeella että tulisi koiranpentu 😀 Tämä ei ihan toteutunut.. 

Road trip jonnekkin uuteen paikkaan
– Ikinä ei oo tullut varsinaiselle road tripille lähdettyä, joten ehkä tänä kesänä? 

Paljon aurinkoa
– Ihan kauheen helposti ei tuo aurinko muhun tartu ja jos sattuukin käymään niin, niin palan ja punotuksen jälkeen iho on ihan yhtä vaalea kuin aiemmin. Joten pienesti jos edes väriä saisi, niin olisin ilonen, enkä puhu purkkiväristä 😀 

 Piknik
– Piknikit hyvässä säässä ja kivoissa maisemissa on best! Mutta voihan tää tapahtua vaikka olohuoneen lattiallakin, jos on huono sää. 

LOMAILLA!! 
– Nyt tänä kesänä mulla on ekat kesälomat töistä ja aion pyhittää ne ihan vaan lomailuun.
Mulla on vapaapäivisin pahatapa tehdä ja laittaa jonkun hiuksia tai kattella työlistoja seuraaville päiville, joten kun mulla heinäkuussa alkaa eka 2viikon lomajakso, niin sen pyhitän ihan vain lomailuun. 

 

Kivaa uutta viikkoa ja ihanaa juhannusta kaikille! ♥
Mitä suunnitelmia teillä on kesälle ja juhannukseksi? Me lähetään viettämään sitä mökille, joten toivon, että sääennuste vaihtuu sateesta aurinkoon!!

 

instagram: idaeveliin

4

Vastaa