MUN VIIKKO

Mä tein sen! Osasin olla kokonaisen viikon ihan vaan hengailu mielessä kotona!
Eli olemisen opettelu ei loppujen lopuks ollut mikään vaikea juttu. Tai no, jos tästä olis sanottu etukäteen mulle, etten tee yhtään mitään oisin ollut ihan kauhuissani, mutta tää tapahtui tällain aika puoli vahingossa. Mikä oli ihan okei, koska sain mietittyä asioita, suunnitella uutta sisustusta kotiin, kokeilla uunifetapastaa ja Daim muffinseja. Toi uunifetapasta ei kyllä päässyt meillä jatkoon. Kumpikaan ei siitä ihan niin kummemmin tykännyt, saattoi olla odotukset aika korkeella kaiken hypettämisen takia.

Manukin pääsi viettään omaa aikaa mökillä muutaman päivän. En millään ois halunnu sitä sinne päästää, koska siitä on niin paljon seuraa kotona. Mutta myönnyin, koska tiiän että toi jos joku viihtyy siellä super hyvin! Sai kuluttaa kaiken energiansa frisbeen ja jalkapallon kans. Loppuviikko on mennytkin Mansulla ihan nukkuessa, ei paljoa olla leikitty kotona.


Tällä viikolla ainut ja eniten kiristänyt asia on ollut meille muutama viikko sitten kotiutunut pelitietokone. En oo ikinä ymmärtänyt, enkä varmaan koskaan tuu tota pelaamista ymmärtämään. Sillon tällön ihan fine, mutta joka päivänen tuntitolkulla pelaaminen ei mene kaaliin. Joka päivä töiden jälkeen menee pelaamaan. Koita siinä nyt puhua mitään toiselle, jos kuulokkeiden ja mikin toisella puolella on muutama kaveri jauhamassa hauskempaa juttua, kun mun ”Manu teki tänään..” -jutut.
Onko muilla samanlaista? -pliis sanokaa että on.  

Kuitenkin koittanut kääntää tonkin positiiviseksi, siinä mielessä, että sain taas lisää aikaa olla omien ajatusten kanssa ja käydä esim. netissä ikkunashoppailuilla. Kauheestihan mulla olis eri nettikaupoissa tavaroita ostoskoreissa, mutten uskalla tilata. kun en oo ihan niin varma niistä sit kuitenkaan ja kotiin liittyvissä ostoksissa olis Ilkunkin mielipide hyvä kuulla. Ennenhän mä olisin jo kaikki tilaillut, ihan vaan koska haluan ja luulen niitä tarvitsevani, mutta nyt mietin tarkkaan. Tässäkin asiassa on menty siis huimasti eteenpäin, ettei ostamisen ilosta osta. Toivottavasti tää myös pysyy!

Miten teijän viikko on mennyt? Ja minkälaisia vappusuunnitelmia teillä on? 🙂 Me kuulemma mennään mökille ja äidin luo grillaamaan, jos vaan säät suosii nää suunnitelmat!

 

instagram: idaeveliin

 

 

 

 

9

Vastaa