MITÄ KUULUU?

Päivittäin kysytään ”mitä kuuluu”?  Ja vastaus on useimmiten ”mitäs tässä”. Mutta mitä oikeasti kuuluu onkin toinen juttu.

Arki on lähtenyt vaikeuksien jälkeen rullaamaan vihdoinkin. Eli viikot pyörii töiden ja kodin välillä aika reilusti. Viikonloppusin ollaan yritetty keksiä jotain tekemistä edes. Manukin on viihtynyt mökkeilemässä arkisin hyvien ilmojen takia, mikä on ihan super kiva juttu. Tai no toisaalta ja toisaalta, ikävähän sitä on jo heti ekan tunnin jälkeen kun ei ole kotona, mutta samalla tietää, että toinen on ihan innoissaan siellä.

Samalla mulle on tullut jonkunlainen kesäväsy, enkä edes tiedä minkä takia, koska justhan mä olin kotona kuukauden ja sit vielä 1,5viikkoa jalan takia. 😀 Tuntuu ihan hassulta, mutta sellasesta oon nyt pari viikkoa ”kärsinyt”, eikä oikeen mikään oo huvittanut sit töiden jälkeen tai vapaapäivisin. En edes jaksais kotona siivota, mitä yleensä teen huomaamattakin edes jonkun verran. Nyt on jäänyt siihen yhteen kertaan viikko, muuten onkin ihan pommina koko kämppä.

Ja ettei tää nyt ihan valitukselta kuulostais, niin oon myös huomannut itessäni ihan posiitivisenkin muutoksen tuon väsymyksen rinnalle. Nimittäin mähän en ole mikään kauhea papupata uusien ihmisten kanssa, saati uusissa tilanteissa. Asiakkaidenkaan kanssa töissä en kauheasti ikinä mitään kauheammin jutustele, mikä ehkä olisi ihan kiva, kun jotkut kuitenkin siinä penkissä on sen reilu 2 tuntia. MUTTA tän parin viikon aikana oon tässä kehittynyt ja antanut itseni puhua ja jutella niitä näitä. Eikä se niin kauheeta ole ollutkaan. Oon ehkä miettinyt liikaa mitä musta ajatellaan, jos sanon näin tai noin. Tämän ajattelu on myös ”jarruttanut” jollain tapaa muutakin elämää kun vaan töissä. Ja ehkä pikku hiljaa pääsisi siitäkin eroon, koska se on aivan tosi turhaa loppujen lopuksi. Ei kaikkia voi miellyttää, vaikka kuinka haluasikin.

Vastauksena kysymykseen ”Mitä kuuluu” voisin vastata, että mulle kuuluu hyvää. Mielummin kuin että, ”mitäs tässä”, vaikkakin on niitä huonoja ja kamalia päiviä, kun ei jaksais yhtään mitään tai ketään. Mikä on ihan täysin fine ja kaikilla meillä on niitä. Ja sitten on myös super hyviä päiviä ja hymy ei hyydy millään, sekä tuo ajattelutavan pieni muutos on ainoastaan hyvä asia.

 

 

Instagram: idaeveliin 

5

Vastaa