MEIDÄN JUHANNUS

Pitkä rauhallinen juhannus viikonloppu takana ja loman odotus vaan kasvaa enemmän ja enemmän.

Vietettiin juhannusta Ilkun perheen mökillä ja itseasiassa taitaa olla kolmas peräkkäinen juhannus siellä!
Tämä juhannus koostui hyvästä ruoasta, saunasta ja vihdoista, uimisesta ja erilaisista peleistä. Isoin tarkoitus tällä viikonlopulla oli saada vaan olla ja rauhottua, sekä nauttia tottakai tästä lämmöstä, mikä oli onneksi siunattu myös juhannukseksi. Onneksi sääennuste vaihtui aika nopeasti siitä sateesta pois, mistä olin vähän huolissani edellisessä postauksessa.

Lämmöstä puheenollen Manukin suostui taas kahlailemaan järvessä ja meni sinne jopa yksin kasteleen itteensä, kun tuli liian tukala olo. Joten isot pointsit siitä hänelle! Hän kun ei tykkää tuosta uimisesta niinkään, vaan aina pitää jalat ylttää pohjaan ja yhtään syvemmälle ei mene. Lukuunottamatta yhtä kertaa, kun tippui laiturilta järveen. Siitäkin tosin selvisi häneksi ihan hyvin ja yritti jopa laiturille päästä rappusia itse! 😀

Pelailtiin monen montaa erilaista peliä ja pidettiin kunnon kisoja ja yksi kisa tais kestää kaksi päivääkin! Kisoissa oli mölkkyä, krokettia, petanki. neppistä, tikanheittoa ja ammuntaa. Pahoittelut vielä kaikille osapuolille mun kilpailuhenkisyydestäni, kun en ihan vahvimmillani ollut niin otti aika paljon päähän ja saatoin sanoa jos liiankin monen ärräpään… 😀 Kiitos siis äidilleni tästä kilpailuhenkisyydestä, minkä oon sulta perinyt.. Revanssi on tulossa vielä tänä kesänä ja sillon en ihan niin tunteella pelaa, ehkä.

Mökiltä lähdettiin vielä käymään kotikotona äitillä, jossa tietenkin myös otettiin pari skapaa (oikeesti 10) tikkaa, koska eihän sitä tullut tuolla pelattuakaan tarpeeksi. Hävisin, joten siitä ei enempää siis ole kerrottavaa.

Juhannuksesta voin siis yhteenvetona sanoa, että oli rauhallinen, mukava mökki juhannus. Nukuttua ei tullut ihan niin paljoa, kun ajattelin ja oli tarkotus. Heräsin joka aamu kahdeksan aikoihin ihan pirteänä eikä haluakaan enään nukkua pidempään. Mikä on outoa, koska yleensä pystyn nukkumaan vapaapäivisin lähemmäksi kymmentä ainakin. 😀 Ehkä lomalla sitten nukun pidempään, onneks siihenkään ei ihan kauheen kauaa enään ole.
Ja ainiin, yksi bucket listin kohta on ainakin kertaalleen tehtynä jo tälle kesälle! Nimittäin uiminen, uskaltauduin meneen yllättävän monestikkin uimaan, vaikkakin se vesi ei ollutkaan musta kauheen lämmintä (+24).

 

Miten teidän juhannus sujui? 🙂

 

 

Instagram: idaeveliin

4

Vastaa