Lomailua ja viime viikkojen kuulumisia

Heissan, se on lomalainen täällä! Mulla vihdoinkin starttas lomaviikot käyntiin, niin ihanaa!

Hetken jo harkitsin ennen loman alkua, että tekisinkö jonkun pieni muotosen to do-listan, mitä vois tehdä. Päätin kuitenkin, etten lähe mitään suunnittelemaan ja pakottaan itseeni mihinkään, vaan koitan mennä ja tehä sitä mukaan miltä tuntuu turhia suunnittelematta ja miettimättä. Vaikka se vaikeelta voi jossain määrin tuntuakkin. Ehkä.

Ja ainakin nää pari päivää on sujunut ihan kivasti. Käytiin sunnuntaina Aulangolla lenkillä, oli aika super kiva ilma, mutta aivan törkeen paljon itikoita! Ja eilen käytiin vähän ostoksilla ja syömässä kunnolla ihan ravintolassa!! Eli aika jees. Ja tänään vielä mentiin syömään äidille, hän oli tehnyt korvapuusteja!!!!♥

Viime viikkoina oon ollut vähän hiljaiselolla täälläkin. Arki on ollut niin sanotusti kotona ja töissä. Ja muutenkin pää on lyönyt kieltämättä tyhjää, mitä tänne kirjottelisin, joten pienen pieni ajatustauko on ollut ihan hyvä. Nyt on nimittäin jo kirjotettuna 3 uutta postausta melkein valmiiksi ja ideavihko on saanut kans uusia aiheita ihan kivasti! Kiitos Alonalle tästä vinkistä! Ihan super kiva!

Viime viikonloppuna juhlittiin myös isäpuolen 50 vuotis juhlia ja oli niin kiva nähä ihmisiä ja sukulaisia, keitä en oo pitkiin aikoihin nähnyt!  Nää juhlat oli kyllä myös aikamoiset kekkerit, siltä osin, että vasta torstaina pystyin sanoon, että oon 100% täysissä ruumiin ja sielun voimissani.. En siis ole mikään kauhea juhlia, koska se verottaa multa yli puolet seuraavasta viikosta. 😀


Mitenkäs teillä on mennyt kesä tähän saakka? Ootteko ollut jo lomalla vai onko se edessä? 🙂

♡︎  Ida

 

Instgram: idaeveliin

6

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Alona

    Ihanaa lomaa Ida ❤️ Ei mitään to do -listoja lomalle! Välillä on hyvä olla, sitä ehtii suorittamaan loman jälkeen ihan tarpeeksi. ?

    1. idahyvarinen

      Kiitos❤️ Näin loman lopussa oon kyllä tyytyväinen etten listaa lähtenyt tekeen, näin on ollut ihan hyvä!?

Vastaa