JOTAIN IHAN UUTTA

HELOU!

Täällä mä nyt sitten kirjotan, ihan hullua mutta niin siistiä.

Esittelystä varmaankin luitte jo, mutta lyhyesti vielä kertaalleen. Olen siis Ida, 20-vuotias hämeenlinnalainen. Ammatiltani siis parturi-kampaaja. Mun kanssa arjessa mukana on avopuoliso, sekä koira Manu. Hänestä tuutte kyllä kuulemaan ja näkemään herran tempauksia ja toilailuja ihan kyllästymiseenkin asti. Anteeksi ei koira ihmiset.

Yhden kaverini ystäväkirjasta löytyi mun kirjoittama juttu joskus vuodelta 2006, jossa oltiin eskarissa. Kerroin siinä että musta tulee parturi-kampaaja. Ja tässä sitä ollaan. Tää on niin äidinmaidosta perittyä. Toukokuussa 2019 tosiaan oon valmistunut eli kohta vuoden ollut ja tehnyt. Tää vuosi on ollu kyllä kaikkee muuta mitä oisin odottanut ja toivonut, oon ollut elokuussa 3kuukauden sairaslomalla olkapääni takia, tällä hetkellä kamppailen pienten iho-ongelmien kanssa mitkä tulee esille aina värjätessä. Ja nyt vielä tää poikkeustilanne vaikuttaa töihin ja näkyy meilläkin asiakaskatona, mutta tästäkin tullaan selviämään.

Oon luonteeltani hirveän ujo ja moni joille tästä blogin aloituksesta kerroin, nauroi ja ihmetteli miten mä tällasta pystyn ikinä tekeen. Noh, kaipasin uutta ja jotain ihan muuta tän arjen keskelle, koska joskus tuntuu että elää samaa elokuvaa päivästä toiseen.
Onneksi siis bongasin Alonan instagramista ilmoituksen että hän etsii uusia kirjoittajia poselandille ja uskalsin kuin uskalsinkin laittaa sähköpostia ja tässä ollaan. Jännittää niin paljon ja ihan ummikkona koko blogimaailmasta. Kun ei ne yläasteen blogikokeilut oikeen päässyt päivänvaloon. Isoin ja nöyrin kiitokseni siis vielä että oon päässyt mukaan poselandille ja tähän upeeseen porukkaan mukaan! Kun tästä alkujännityksestä ja alkukankeudesta pääsee eroon niin hyvä tulee!

Tervetuloa seurailemaan ja lukemaan elämää mun kanssa!
Ehdotuksia ja ideoita otan ilolla vastaan mitä haluisitte lukee ja kuulla! 🙂

 

Instagram  idaeveliin

 

 

 

 

 

8

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

  1. Nimetön

    Vau??♥️

  2. Nimetön

    ?

  3. Nimetön

    Upeeta..??

Vastaa