ARKI ALKAA

Kuukausi kotona, ensi viikon jälkeen paluu takaisin töiden pariin. Odotan, mutten odota kuitenkaan.

Ensi viikko meneekin työrytmiin paluussa, pyrin tekemään töihin paluun itselle mahdollisimman helpoksi, joten ajattelin aloittaa jo aikaset aamut ja aikasin nukkumaan menot jo tulevalla viikolla. En oo sen kummemmin juuri kuukauden aikana tajunnutkaan kuin päivä -ja unirytmi on mennyt ihan sekasin tän lomautuksen myötä.

Halu töihin on kova ja odotan, että saan arjen taas normalisoitumaan, vaikka samalla en haluais ja odota sitä yhtään, koska ei tää kotona oleminen loppujen lopuks niin kauheeta ole ollut ja ehkä myös asennoiduin alusta asti siihen, etten pääse pitkään aikaan takasin. Vaan kotona ollaan niin kauan kun päivät lomautettuna on taputeltu ns kokonaan. En silti ole pettynyt kun soitto töistä tulikin jo kuukauden jälkeen. Ristiriitaista.

Laitan tän arkeen paluun kanssa samalla myös ruokailuni takasin siihen mitä se oli esim. helmikuussa, sillon ei juuri herkkuja ollut ja jos oli olin asettanut ns herkkupäivän, sekä söin säännöllisesti ja määrällisesti tarpeeksi. Kuukauden aikana en nimittäin ole katsonut mitä olen suuhuni laittanut, sen myös huomaan. En kuitenkaan tiukkaa nouta ala millekkään vetämään, koska se ei pidemmän päälle mulle ole koskaan toiminut, vaan kun sen jälkeen olen ”sortunut” ja alamäki on valmis. 😀
Ninni oli kirjoittanut hyvän tekstin itsekurista ja motivaatiosta, missä hän haastoi kaikki kirjoittamaan esim paperille kolme mitä alkaa tekemään päivittäin ja hyvää tapaa, millä saa parannettua itsekuria. Tämän aion myös itse toteuttaa. Pääset lukemaan postauksen tästä. Näihin palaan ensi viikolla ja kerron oman listani.

Yksi monesta herkusta kuukauden ajalta. Kinderjuustokakku pääsiäiseltä

Ollaan viikonlopun aikana saatu jo vähän edistymään uutta sisustusta kotiin, 3 uutta mattoa ja eteiseen uusi lipasto. Tota lipastoa just väkersinkin kasaan melkein 4 tuntia. Mulla on sellanen viha rakkaus-suhde huonekalujen kasaamiseen, toisaalta tykkään siitä, mutta samalla vihaan sitä ylikaiken. Parit jos kolmannetkin ärräpäät lensi ja itku melkein tuli, kun 3-4 kertaa meni osat väärinpäin, mutta lopputulos oli onnistunut, mikä oli pääasia. Kai?
Meillä meneekin aina kaikkien huonekalujen osalta niin, että minä kasaan ja Ilkku katsoo vierestä ja pysyy mahdollisimman kaukana. Se on toiminut meillä niin sohvan kuin tän lipastonkin kanssa. 😀 Tosin sängyn kanssa sain apua kun oli niin painava, muuten ei tule pitkällä tikullakaan koskemaan.

Vielä kuitenkin listaa on jäljellä, mitä haluisin tänne kotiin. Esim. sivupöytä ja taulut, sekä odotan jo meille uutta sohvaa, mikä pitäisi tulla toukokuun lopulla. Kaikista vaikeimmaksi kuitenkin on osottautuneet ne taulut, kumpikaan meistä ei tiedä millaset olisi kivat ja vielä molemmille mieluiset. Monesta paikasta katsottu ja suunniteltu, muttei oikein ole osunut niitä oikeita, tai sitten ollaan nirsoja. 😀
Sitten kun asunto on valmis voisin tehdä asunnon esittelyn, jossa olisi ennen ja jälkeen kuvia, jos teitä sellainen vain kiinnostaa? 🙂

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!♥

 

Instagram: idaeveliin

 

 

 

5

Vastaa