UUSIA JUTTUJA

Yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu.

Aika yleisesti meidän alalla ollaan yrittäjiä, vaan harvoissa paikoissa on enää palkallisia paikkoja. Yleensä ne onkin sit isompia ketjuja. 2vuotta mä oon nyt tehnyt palkallisena parturi kampaajan hommia, mutta nyt huhtikuusta alkaen lähden tekeen yrittäjänä, JÄNNITTÄVÄÄ!

Oon jotenkin niin super innoissani tästä! Vaikka samaan aikaan tulee sellasia pakokauhun hetkiä, kun aika nyt on mikä on, kiitos koronan. Mutta usko ja luotto on kova että tästä selvitään ja päästään takas vanhaan ja nyt uuteen normaaliin arkeen. Enkä mä luovuttaja ole, mutta muutaman kerran oon nyt lähipiiristä kuullut lauseen ”Pääseehän sieltä pois.” – Totta tuokin ja ehkä lohduttavaa, mutten ekan vastoinkäymisen jälkeen laita saksia laukkuun ja luovuta, eihän täällä varmaan olis yhtään yrittäjää, jos näin ajatellaan. 😀

Hirveesti kaikkia lappusia ja hommia on pitänyt tehdä ja lähettää, mutta nyt pitäis kaikki olla valmista ja se on osa syyllinen mun hiljaiseloon joka puolella, kaikki vapaat menny asioiden hoidossa, koska halusin kaikki asiat mahdollisimman nopeesti pois alta valmiiksi. 😀 – hätähousu.

Kaikki asiat on tapahtunu jotenkin hirveen nopeesti. Yks ilta löysin ilmotuksen, laitoin sähköpostia ja nyt muutaman vaiheen jälkeen ollaan jo tässä. Reipas kuukausi menny ja nyt ois kaikki hommat done, ja pääsiäisen jälkeen alkaa jo uudet kuviot! Ei, eikä tää siis ole hetken päähänpisto vaan kesästä asti mietitty asia ja nyt vaan loksahti palaset yhteen.
Ihan ainut miinus jos jotain haluaa ettiä on, että työmatka pitenee kaupungin toiselle puolelle, joten bussilla on kuljettava. 😀 Eli ei mikään kamala miinus.

Mutta mut löytää ens kuusta alkaen Hätilästä, Studio my place:sta. ♥

♥ Ida
Instagram: idaeveliin 

2

Vastaa