2021

Mitä kuuluu, mikä meininki?

Hiljaiselo saa olla ohi ja blogiin tulee suunnan muutos ja postauksia tulee useammin. Tää on mun yksi uudenvuoden tavoitteista. Halusinkin heti näin alkuun kysellä mitä kaikkea te tykkäätte ja haluisitte lukea täällä? Mikä on sellanen kiinnostavin aihe? – Perus arkea, höpötyksiä, eri aiheita vai jotain muuta?

No mitä mulle sitten kuuluu ja mikä on meininki?  –  Hyvää kuuluu. Arkea yritetään pyörittäää suht normaalisti, eli töitä suurimmalta osalta. 😀 Väsymyskin alkaa olla selätetty, mikä vaivas tuolta loka-marraskuun vaihteesta aika paljonkin. Yks vapaapäiväkin meni ihan nukkuessa ja silti olin super väsynyt. Luulen että tuo ilma vaikutti nyt jotenkin extra paljon muhun tällä kertaa. Muuten menee ihan hyvin. 

Töissäkin oon huomannut ”parannuksen” asiakkaiden suhteen, ei ole enään IHAN niin hiljaista kun viime keväänä tai oikeestaan keväästä jouluun saakka oli. Toki on hiljaisempia päiviä, mutta ainahan niitäkin on (kuulemma?). li kyllä mä uskon ja toivon, että tää koronakin olis tän vuoden puolella selätetty. HOPE SO!!! 

Tässä hiljaiselon välissä on tapahtunut vaikka ja mitä.
Joulu oli ja meni, sitä odotinkin super paljon ja oisin halunnut joulua laittaa jo marraskuun alussa (en laittanut). Muuten joulu oli ihana ja rento, vaikkakin joka joulunpyhä oltiinkin menossa ja vasta aatonaattona kasin jälkeen pääsin rauhottumaan.
Vuosikin vaihtui tässä välissä ja sekin päätettiin toivottaa tervetulleeksi ilman mitään kekkereitä, ihan rauhassa. Mikä oli ihan hyvä idea vaikkakin sillon katsoi muiden juhlintaa vähän kateellisena.

Teittekö te mitää uudenvuoden lupauksia? mä en lupauksia halunnut tehdä, mutta erilaisia tavotteita olisi tälle vuodelle muutamia, niistä lisää myöhemmin. 🙂

Tällä välin on myös päästy vesisateista ainakin toistaseksi ja lunta on vihdoin tullu! Viime talvi oli super huono, joten mua ei ainakaan haittaa pakkaset ja lumi ollenkaan, päinvastoin! Manukin rakastaa lunta ihan hulluna! Lenkit meneekin sillä lähinnä lumen syömisessä, kun auraa itelleen polkua.

Tiivistetysti vielä, vuosi on vaihtunut hyvissä merkeissä. Ei suurempia murheenaiheita ja arki rullaa ja elämä ei oo kurjuutta kummempaa eli ihan kivaa, synttäreitä odotellessa! 

 

♥Ida
Instagram: idaeveliin

 

 

 

2

Vastaa