Te kysyitte

Nyt on ollut niin hulabaloo meininkiä viimeiset 3 viikkoa. Ollaan oltu mökillä, kipeenä flunssassa ja muutenki hektistä.
Nyt kerkiän taas istumaan koneen ääreen ja naputtelemaan blogiin. Halusin tehdä ihan basic kysymys-vastaus postauksen, joten täältä tulee teidän kysymiä kysymyksiä.

syksykuvia

Let`s start Lempi-kysymyksistä:

Lempiväri? – Ei oo mitään tiettyä, mutta esimerkiksi sisustamisessa ja pukeutumisessa rakastan neutraaleja sävyjä
Lempimusiikki? – Kuuntelen aika laidasta laitaan musiikkia, niin slowareista kunnon metallimusiikkiin. Paljon vaikuttaa mieliala ja mitä oon tekemässä.
Lempieläin? – Tää on helppo. Koira. Kilpikonna. Delfiini ja miekkavalas, onhan näitä!
Lempiruoka? – Oon aika kaikkiruokanen, mutta kalaa en syö. Kotiruuasta lemppari on äidin tekemä kanaviilokki ja sit sellanen cheat meal on hampurilaiset

Ammatti? – Oon ammatiltani kokki, mutta työkseni teen ravintolatyöntekijän duunia
Lemmikit? – Lilo-koira ja Olga-kilpikonna
Pukeutumistyyli? – Tykkään pukeutua rennosti ja mukavasti. Kotona ollessa yleensä päältä löytyy urheilulegginssit ja t-paita, mekkoja myös tykkään käyttää
Mihin matkustaisit, jos voisit? – Ehdottomasti Amerikkaan, Kaliforniaan ja Texasiin.
Minkälainen miesmaku? – Hmm.. ei ehkä oo mitään tiettyä, luonne kuitenkin ratkaisee. Vaikea oikeen kuvailla.
Mitä toivot/odotat parisuhteelta? – Tasa-arvosuutta, huommio ottamista, välittämistä. Siihen, että voi turvautua toiseen oli asia mikä hyvänsä. Turvalllisuuden tunnetta. Perhekeskeisyyttä.

minäjaväinö

Montako lasta toiveissa? – Oon aina halunnut useamman lapsen. Haaveissa 4 lasta, mutta kuitenkin onnellinen tuosta yhdestäkin jo.
Mikä tekee sut iloiseksi? – Hmm.. moni asia, mutta lapsi, perhe, ystävät, hyvä päivä, hyvä ruoka – simple as that

Vähän syvällisempiä kysymyksiä:

Mitä sulle tällä hetkellä oikeasti kuuluu?
– Vaihtelevaa. Välillä menee paremmin ja voin hyvin, pääosin siis tätä. Kuitenkin on myös niitä päiviä, kun tuntuu, että seinät kaatuu päälle,
ajatukset juoksee liian lujaa. Masentaa. Onneks oon käynyt nyt muutamia kertoja juttelemassa neuvolapsykologin kanssa, ja se on auttanut hurjasti. Luotan aina siihen, että huomenna
on aina parempi päivä.

Mitkä on sun tulevaisuuden haaveet?
– Haaveilen naimisiin menosta ja siitä, että jonain päivänä saisin vielä lisää lapsia. Haluan olla onnellinen ja luoda mulle ja Väinölle meille toimivat rytmit ja tavat.
Uuden työpaikan haluaisin myös jossain vaiheessa, ehkä opiskella. Tarkemmin en osaa sanoa.

Onko jotain asiaa jonka tekisit toisin?
– On, paljonkin. Uskon kuitenkin siihen, että jollakin tapaa kaikki tapahtumat on tarkoitettu tapahtuvan mun elämässä ja siks oon tässä tilanteessa.

väinö

Mikä on kaikkein haastavinta Väinön kanssa?
– Tätä mä pohdin pitkään, mutta oon aina kokenut, että Väinö on helppo lapsi. Meillä ei turhia juurikaan kitistä ja meillä kaikki sujuu. Uskon, että haasteet on vasta edessä päin.

Mikä on äitiydessä kaikkein parasta?
– Lapsen kehittymisen ja kasvamisen seuraaminen. Lapsen kanssa touhuaminen, oli se sitten leikkipuistossa leikkiminen tai kylpyhetki. Nautin kotona olemisesta, ja olen kiitollinen, että
on mahdollisuus olla kotona vielä, kun Väinö on niin pieni. Parasta on aamuisin hakea maailman iloisin vauva omasta huoneestaan aamuisin ja aloittaa päivän touhut.

Mitä äitiys sinulle merkitsee?
– Pyyteetöntä rakkautta. Huolehtimista ja haleja. Väinö toi mun elämään sellaisen onnen, mitä en ennen oo kokenut. Se, mitä puuttui.

Missä näät itsesi 5 vuoden päästä?
-Hmm.. Haluaisin uskoa, että olen löytänyt kumppanin elämääni, ehkä naimisissa. Olisin löytänyt elämälleni suunnan.

syksy

Terkuin, Henriikka

4

Vastaa