Pientä sisustusta

Heippa!

Hyvää uutta vuotta, toivotaan ainakin niin.

Nyt tulee pientä sisustus-postausta. Alkoi ahdistaa Väinön huoneen sisustus, kun ei ollut oikein minkäänlaista tiettyä väriä tai selkeetä linjausta. En kyllä tiedä onko nyt muutoksenkaan jälkeen, mutta miellyttää enemmän silmää.
Huone on myös hölmön mallinen, sillä yksi seinä on täynnä vaatekaappeja ja huoneessa on myös parvekkeen ovi, jotka rajoittavat ettei tilas olee levittää tavaroita eri seinille tms.


Tässä on Väinön huone ennen sisustusta, jotenki todella rauhaton. Aloin miettimään, että miten saisin osan leluista edes piiloon, koska niitä on. Päätin tyhjentää oman vaatekaappini tuohon hyllyyn ja viedä sen olohuoneseen. Yksi kaappi vapautui, joten sain kätevästi lelut piiloon, ja Väinön on helppo mennä kaapille ja ottaa mieluisensa sieltä.


Tässä kuva muutoksen jälkeen. Leikkikeittiön Väinö sai isältään joululahjaksi, ja mä ostin ennen joulua tuon pöytäsetin kaverilta. Mä niin odotan innolla, että voidaan leikkiä ravintolaleikkejä. Leikkikeittiö on jo nyt ihan hitti.

Leikkikeittiössä alkuperäiset verhot olivat sinivalkoraidalliset, mutta pyysin Väinön mummua ompelemaan vaaleat pellavaverhot. Keittiöön lisäsin vielä pari koukkua, johon sain essun ja patakintaan roikkumaan.


Pienet taulut olen tilannut Deseniolta ja karhutaulu on siskoni käsialaa! Vielä pari taulua on tulossa, mutta vaatii parin kehyksen ostoa.


Pehmoleluja meillä ei onneks juurikaan ole, niin ne mahtuivat kätevästi tuohon pandapussukaan. Tiipii on aika pieni, mutta Väinö tykkää kasata sinne leluja riviin ja menee itse mahalleen leikkimään lelujen kanssa. Ja onhan se kaunis sisustuksessa.

Vielä huone kaipaisi jotain, mutta en ole keksinyt mitä se olisi. Oven suulle laitoin myös viirin, pastellivärisen. Kiva lisä tuomassa väriä huoneeseen.

Mitä te laittaisitte/muuttaisitte tässä huoneessa?

– Henriikka

2

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. mirapajari

  Hieno huone! 🙂

  1. henriikkaarpula

   Kiitos 🙂

 2. Tiina

  Onpas ihana sisustus pienellä ?

  1. henriikkaarpula

   Voi kiitos! 🙂

Vastaa