Kohta on syksy!

Ihanaa kohta on syksy! Mun lempi vuodenaika. Mikä lapsiperheessä tarkottaa sitä, että on hankittava säähän sopivia vaatteita. Miettiä, mitä pukea sade säällä tai tuulisella kelillä.

Ajattelin nyt esitellä mitä meiltä löytyy syksyisiin keleihin.

Mä kerkesin hommaamaan viime keväänä alennuksesta Name itin softshell haalarin, joka onneksi menee vielä Väinölle päälle. Tän ovh oli 60e, mutta tein kunnon löydön ja maksoin tästä itse 25e! Tässä haalarissa on plussaa tuo fleecevuori, joten tää menee hyvin myös kylmillä keleillä.

Meillä on myös toinen haalari ulkoiluun. Lassien vuoreton haalari, joka menee alkusyksystä hyvin, alle saa villahaalarin/jumpsuitin tarvittaessa. Meillä kaikki vaatteet on hankittu käytettäväksi, oli merkkiä tai ei niin niillä saa kyllä rymytä. Ulkoillessa oon just miettiny sitä, että kosteus pysyisi poissa jotenkuten, mutta kulumat ja reiät ei tule haittaamaan vaatteissa. Pääasia on, että lapsen on helppo liikkua vaatteet päällä ulkona, etenkin nyt kun meillä harjoitellaan konttaamista.

Uusin tulokas on kurahaalari. Pohdin pitkään haalarin ja setin välillä, kumpi toimisi paremmin meillä. Tulin kuitenkin tulokseen, että haalari on helppo pukea päälle ja ei tarvii alle toista ulkovaatetta, koska haalarista löytyy fleecevuori. Ja ehdottomasti koin tärkeäksi hommata sadevaatteet, sillä meillä ulkoillaan säällä kun säällä. Haalarin tilasin uutena Jollyroomista.

Kattokaa minkä värinen ihanuus!

Hyvää syksyn alkua!

Terkuin, Henriikka

1

Vastaa