Kesäkuulumisia

Huh hellettä!

Tai siis onneks nyt ainakin hetken on viileempää. En oo yhtään lämpimän ystävä saatika helteiden.

Rakastan syksyä ja talvea, viileitä iltoja.

Kesäkuu meni hurjaa vauhtia, Väinökin oppi ryömimään. Ei olla tehty erikoisia kesäreissuja vielä, mutta tarkoitus olis lähtee Järvenpäähän mun isän luo ja myöhemmin kesästä Imatralle sukuloimaan. Yllättävän nopsaa saa päivät kulumaan tän termiitin kanssa ja kirjoittamisetkin pitää hoitaa iltasin, kun Väiski nukkuu.

väinö keinussa

Kesässä on parasta syödä litroittain jäätelöä, marjoja ja vesimelonia. Nyt varsinkin, kun Väinökin alkaa olemaan iso poitsu jo, niin on kiva touhuilla yhdessä. Kylpyhetkiä ulkosalla molemmissa mummuloissa, hiekka- ja keinuleikit. Ruohon syöminen ja kukkien ihastelu. Pienen lapsen nauruun tikahtuminen. Mä nautin.

Odotan, että saisin aikaseks mennä kuvattavaks Väinön kanssa kesäkuvia varten, joita mun sisko saa räpsiä (vinkvink!)

Nyt kesäprojektina olis tarkoitus aloittaa urheilu ja syömiseen löytää tasapaino, toivoisin että ens kesänä voisin lähtee vaeltamaan Väinön kanssa, mutta kunto pitäis eka pistää kuntoon ja ehkä hommata rinkka, missä lasta voi kantaa.

Nautin luonnossa olemisesta, joten haluan opettaa myös Väinön nauttimaan ja kunnioittamaan luontoa.

Oisko teillä ideoita, missä olis ns. lapsiystävällisiä vaellusmahdollisuuksia? Ei tarvitse pitkää matkaa olla, koska muistot ja hetket on se mikä on mulle tärkein. Tietenkin seurakin olis kivaa!

Mitä muuta pitäis ottaa huomioon lapsen kanssa lähtemisestä vaellukselle? Ihan vaikka vaan yhen yön telttaretkelle.

kesämies

Terkuin, Henriikka

0

Vastaa