Kesäkurpitsalasagne

Tervehdys täältä keittiön puolelta!

Tiedättekö sen tunteen, kun syödään samoja ruokia viikosta ja kuukaudesta toiseen ja koko syöminen alkaa tökkiä sen takia? Mulla käy aika usein niin, mutta ne tutut ja turvalliset ruuat on vaan niin helppo ja nopea tehdä.

Päätin kuitenkin olla extreme-kokki ja kokeilla jotain, mitä en oo ennen tehnyt. Tietysti kokkaisin sellaista ruokaa, mikä on nopea tehdä eikä vaadi kummemmin valmistusta, koska kädet on täynnä hommia muutenkin.

Kokeilukeittiöön valikoitui kesäkurpitsalasagne, jonka tekemistä olen miettinyt jo useamman kuukauden. Reseptin löysin K-ruoka sivustolta, josta usein selaan reseptejä, koska niiden sovellus on niin helppo ja yksinkertainen.

Musta tää resepti oli todella simppeli ja nopea, suurin osa valmistuksesta oli kuitenkin se , minkä ajan ruoka oli uunissa.


Kriteerinä mulla on myös se, että myös Väinö voi syödä samaa ruokaa. Ei kuitenkaan ole takuuta, että hän tästä tykkäisi, mutta kokeillaan. En lisännyt suolaa ruokaan, sillä tuorejuustosta ja juustoraasteesta tulee tarpeeksi suolaa kyllä.

 


Annoin ruuan olla uunissa ilman raastetta ensin 20 minuuttia, jonka jälkeen vasta lisäsin raasteen loppuajaksi. Tuoksu oli ihan uskomaton. Ja mikä parasta maku oli ihan taivaallinen! Mä tykkään muutenkin kesäkurpitsasta kypsänä, joten sitä usein löytyy myös kun lautaselta. Tästä tuli ehdottomasti meille yksi ruoka lisää mitä jatkossa myös aion tehdä!


Tässä vielä linkki ruokaan, mikäli kiinnostuit:

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/kesakurpitsalasagne

-Henriikka

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. viiavilhelmsson

    Kun pastaa ei kykene syömään ja rakastaa lasagnea, tää on kyllä tosi hyvä vaihtoehto. Ne gluteenittomat lasagnelevyt maksaa ihan sikana!

    1. henriikkaarpula

      Siis jep, mä vihaan pastaa mutta tää on oikein oiva korvike pastalle, eikä tuu edes sitä pasta turvotusta!

Vastaa