Joulukuun alku

Tervehdys!

Siis tänään havahduin siihen, että joulu on ihan pian. Tuntuu, että mitään ei päivisin kerkee tekee, mutta samalla tuntuu, että päivisin ei myös mitään ohjelmaa ole. Silti jotenkin päivät on valunu läpi sormien ja kohta on JOULU.

Mä olen jouluihminen, isolla J:llä. Alotan joulun suunnittelun just ja just, kun edellinen on mennyt. Jouluruokalista pitää tehdä vähintään jo kesällä, vaikka se on samanlainen jokaikinen vuosi.
Mä pistin jo joulukuusen esille marraskuun puolessa välissä, mikä taaperon kanssa on myös iso virhe. Voitte vaan kuvitella kuinka monta kertaa minä sen myös oon uudelleen koristellut.


Me pidettiin myös meijän perheen lapsille pikkujoulut tänä vuonna. Väinölle ja Väinön serkuille. Leivottiin torttuja ja pipareita. Kuunneltiin joulumusaa. Tonttu oli tuonut kuusen alle myös kirjeet pukilta ja pienet paketit.


Ollaan myös käyty pulkkailemassa ja leikitty lumessa. Ainakun sitä on satanut maahan asti.
Sain myös eilen ideaksi tehdä pari joululaatikkoa itse. Lapsivapaan kunniaksi. Ja se työ ja aika mitä niihin kului. Ei enää ikinä. Kyllä jatkossa jouluna ostetaan Saarioisten laatikoita, oli oma tekemät kuinka hyviä tähänsä.

Mulla olis vielä tälle vuodelle ideana tehdä postaukset meidän jouluperinteistä ja Väinön huoneen muutoksesta. Huone on pääosin valmis, leikkikeittiön pukki tuo Väinölle ja pari taulua pitää kiinnittää seinälle. Stay tuned!

Maagista joulun odotusta!

-Henriikka

2

Vastaa