Babyshower

Tervehdys taas täältä sairastuvalta, tai oikeestaan ollaan jo terveitä, mutta toinen flunssa jo tähän syksyyn. Huhhuh.

Mä rakastan järjestää juhlia, leipomista, suunnitelua ja etenkin yllättämistä!

Mun lapsuuden ystävä odottaa esikoistaan ja mikä on sanomattakin selvää, oli pakko järjestää babyshowerit.

Alettiin hyvissä ajoin suunnitella juhlia, vieraat utelin ystävältäni, mutta aikaa ja paikkaa hän ei kuitenkaan saanut tietää.

Vauvajuhlat

Järjestelyt sujuivat mutkattomasti ja porukka otti koppia tuomisista, heitteli ideoita ohjelmasta. Oli oikein mukavaa järjestellä juhlia tälläsen porukan kanssa, kun ei ollut vääntöä ja kaikki olivat aktiivisesti mukana!

Babyshowerit2
Ohjelmana meillä oli tietovisa, vaipan heitto (hääkimpun heitto-tyyliin, kappas kun mä sain sen), juhlan sankari arvuutteli vauva kuvista kuka on kuka julkisuuden henkilö ja sit arvuuteltiin vauvaan liittyviä aikoja, pituuksia, annettiin mahtavia kasvatusvinkkejäkin!

Kakku tilattiin Kakkutaikurilta, ja haettiin talvinen prinssi-teemaa, ja musta kakku oli erittäin kaunis! Maku oli täydellinen, kinuski suklaa, suklaisella kaakaopohjalla. Ihan täydellinen! Vauvakakku
Kakun lisäksi oli tarjottavana kanasaalattia, pari suolasta piirakkaa, karkkia, suklaasuukkoja, hedelmä vaunun (jonka väkersin hiki hatussa, kun tulikin kiire). Tarjottavia oli sopiva määrä ja kaikki melkein meni viimistä murua myöten.

Hedelmävaunut
Saatiin yllätettyä juhlasankari ihan täysin ja oli kyllä ihan hänen näköiset juhlat.

– Henriikka

1

Vastaa