Äidin vapaapäivä

Heippa!

Eilen maanantaina Väinö lähti isälleen aamupäivästä, jolloin mulla oli oiva tilaisuus lähteä Tampereelle hoitamaan asioita.

Aluksi poikkesin Hope Ry:llä, jonka jälkeen suuntasin kohti Tampereen keskustaan. Olin sopinut lounas-treffit ystäväni kanssa. Kuitenkin ennen lounasta eksyttiin Uff:ille, jossa olikin 4€:n päivät. Siellä saatiin kulumaan tovi jos toinenkin. Mun mukaan tarttui 2 takkia, 2 kengät ja 2 ulkoiluhousut. Kerrankin löysin ja ostin vain itselleni!
Lounaspaikaksi valikoitui Puutarhakadun Zarillo, joka ei koskaan petä. Super hyvää palvelua ja niin hyvää ruokaa. Oli ihanaa käydä syömässä rauhassa ystävän kanssa, vaihdella kuulumisia ja nauttia olosta.


Hamppareiden jälkeen suuntasimme kauppaan, jonka jälkeen molemmat lähtivät kohti kotia. Kotona mua odottikin meidän koira Lilo. Vaihdoin vaatteet ja lähdettiin tarpomaan tuonne ulos myrskyyn.

Olin suunnitellut, että ihan vaan imuroisin asunnon ja loppu illan fiilistelisin sohvalla. Ei mennyt ihan niinku ajattelin. Hetken lepäsin sohvalla, kunnes tajusinkin, että olin repinyt vaatekaapeista kaikki tavarat ulos ja alkanut vähän järjestelemään. Siinä vierähtikin toista tuntia, samalla pesukone lauloi. En mä edes saanut imuroitua. Onneksi sen kerkee myöhemminkin, kuitenkin kun kaapit on nyt järjestyksessä voin hetken hengittää.

Illalla käytin vielä koiran ulkona, jonka jälkeen kaivoin wrappi-ainekset jääkaapista ja loihdin itselleni kana-wrapit. Super nopeaa ja hyvää iltamättöä. Loppu illan katsoinkin Cmorelta Robaa ja nautin yksinolemisesta.

Tänään olis vielä tarkoituksena imuroida ja laittaa joulua kotiin pikkuhiljaa. Mä niin rakastan joulua.

– Henriikka

3

Vastaa