Vartalonhoito talvella

Pakkaset on saapuneet.. illalla riisut farkut pois jalasta ja kuiva ihosolukko vaan pölisee kun iho on niin kuiva.. kuullostaako tutulta?

Talvella pitäisi muistaa kiinnittää erityishuomiota myös vartalon ihonhoitoon, helposti se on asia mikä unohtuu (allekirjoittaneeltakin). Sitä vaan käy siellä kuumassa suihkussa ja that´s it.. Kesällä muistaa jotenkin paljon paremmin hoitaa myös vartalon ihoa.

Kuiva sisäilma ja paksut vaatekerrokset pakkasen lisäksi ovat varma ihonkuivuuden lisääjä.

Mun vinkit vartalonhoitoon talvella on:

  • Kuorinta 1x viikossa
  • Täyteläinen kosteusvoide/vartaloöljy suihkun jälkeen
  • Kuivaharjaus päivittäiseen käyttöön
  • Riittävä vedenjuonti ja terveellinen ruokavalio

Ööö… Kuivaharjaus??

Kuivaharjaus on tehokas keino saada kuollut ihosolukko pois, jolloin ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja tasaisemman värinen.

Kuivaharjausta voi tehdä vaikka joka päivä, ennen suihkua.

Kuivaharjaus lisää aineenvaihduntaa, kiinteyttää ja tasoittaa rasvakertymiä.. säännöllisesti tehtynä vähentää siis selluliitin määrää. Rentouttaa mieltä kun iho voi hyvin ♥

Kuivaharjausta voidaan tehdä siihen tarkoitetulla vartaloharjalla, yleensä pehmeä luonnonharjaksinen.  Tai ihan vaikka kuivalla kuorintahanskalla. Vartalo käydään suht nopealla tahdilla alhaalta ylöspäin, isoin pyörivin liikkein läpi. Koko kropan harjaukseen saa käyttää max. 10min. aikaa. Ei tarvitse painaa ihoa verille, vaan ihan kevyesti painat vain.

Kerran viikossa voi kuoria ihan kuorintaineella, mut silloin jättäisin kuivaharjauksen pois siltä päivältä.

Tää on mun lempparikuorinta, ihosta tulee tooooodella pehmeä ja hehkuva! ♥ Ihana kahvin tuoksuinen kuorinta, jossa on kookosöljyä, viinirypäleensiemenöljyä sekä tietenkin paahdettuja & jauhettuja Robusta-kahvipapuja! ♥

Ei muuta kuin harjailemisiin! ♥

-Henna-

  hennajyrkinen

 

 

 

 

 

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

    1. hennajyrkinen

      Niin on 🙂

Vastaa