Minäkuvan vahvistaminen Hypnoosilla!

Mainos: Hanna Sagoo / lepäämö

Mä sain aivan ihanan yhteistyöpyynnön Hannalta! Hän kysyi kiinnostaisiko mua tulla harjoitusasiakkaaksi hypnoosiin! Ei todellakaan tarvinnut kahta kertaa miettiä kiinnostaako vai ei.

Hanna on ihmisenä rauhallinen, hyvän energian tuoja. Olemme muutama vuosi tavanneet omassa hoitolassani kun hän tuli mulle kuukivikasvohoitoon… hän perjantaina itseasiassa näytti kiveä, jonka hänelle silloin annoin ♥

Meillä oli siis 4 hypnoosi tapaamista. En tiennyt oikeastaan mitä odottaa.. mielessä tietty kävi kaikki ”showhypnotisoinnit” joissa se hypnotisoija napsauttaa sormiaan ja sen jälkeen asiakas on ihan eri ihminen tai vaikka eläin tms. 😀

Hanna selitti hienosti mitä tulee tapahtumaan näissä tapaamisissa ja mistä hypnoosissa onkaan oikeasti kyse. Lainaan tähän Hannan kotisivulta tekstin:

”Hypnoosilla on mahdollista hoitaa kehon sekä mielen hyvinvointia ja sillä tuemme muutosprosessia sekä voimme parantaa suorituskykyä. Elämme päivittäin n. 80% hypnoositilassa, tilassa jossa teemme ja toimimme hypnoosin kaltaisessa tilassa. Tämä hypnoositila on meille ihmisille ominainen.

Näin ollen hypnotisoitava hypnotisoituu omaehtoisesti. Hypnoosi tapaamisen tärkeimmistä työkaluista ovat hypnoosi sekä suggestiot joita hypnoosi aikana tarjoilen sinulle. Nämä suggestiot tukevat sinun tavoitteitasi jotka tulemme aina tapaamisen alussa käymään läpi.  ”  https://www.hannasagoo.com/palveluni 

Ensimmäisellä käynnillä me teimme pienen rentoutushypnoosin.

Toisella kerralla teimme rentoutushypnoosin ja minäkuvan vahvistus hypnoosin.

Toisen kerran jälkeen sain tehtävän Hannalta, jonka perusteella määritettiin sitten seuraavien kahden kerran hypnoosi. Mulla ei varsinaisia tavotteita ollut, joten jatkoimme sillä minäkuvan vahvistamisen teemalla.

Hypnoosilla esim. voi lopettaa tupakanpolton, se voi myös auttaa elämäntapamuutoksen kanssa tms.

Miltä tuntuu olla hypnoosissa?

Siinä vaipuu erittäin syvään alintajunta tilaan.. tuntuu, että keho painaa tonnin, menisi siitä patjasta läpi, jolla pötköttelee. Välillä kuulee Hannan puheen ja välillä ei. Viimeisellä kerralla tuntui koko kehon läpi sellainen ihmeellinen aalto, en osaa selittää sitä tarkemmin.. menin varmaan ihan jonnekki alitajunnan syövereihin.

Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan hypnoosia, vaikkei olisi tosiaan mitään suurempia tavotteita! Minäkuvan vahvistaminen toimi mulla tähän hetkeen! ♥

Miten päästä asiakkaaksi?

Hanna tekee Lohjan asemalla oman kodin yhteydessä hypnooseja.  Hypnoosikerrat voi suorittaa myös etänä! Hannalla myös näistä hypnooseista edullinen harjoitushinta 4x 140€ eli 35€ kerta!

Käy tutustumassa lisää: Hanna Sagoo / lepäämö

Oletko sä testannut hypnoosia? 🙂

-Henna-

Lue myös edellinen postaus täältä! ♥

 

0

Vastaa