Kuinka näyttää ikäiseltään?

ja eheeeei, jos luulit et saat täältä vinkkejä otsikon kysymykseen niin et saa!

Mulla on tänää syntymäpäivä, paljon onnea minä 33v! 😀

Mun ikä on aiheuttanut ihmetystä tällä(kin) viikolla,  ”siis minkä ikäinen sä olet? NÄYTÄT PALJON NUOREMMALTA! ja sitten kun lisään siihen, et mulla on 10 ja 9 vuotiaat lapset niin ihmisten leuat on siinä vaiheessa polvissa asti ”mitääääääääääää” ei voi olla, mä kuvittelin et sä oot jotain 23v!

Tokihan se pitäisi ottaa kohteliaisuutena, mutta kun sitä kuulee jatkuvasti ja jopa esimiehen esimies luulee et oon 22v..nii morjensta vaan.

Tässä oon minä 23vuotiaana!

 

Kukaan ei ota mua vakavasti, koska kuvittelee et mä oon joku nuori, joka alottelee työelämää lukion jälkeen eikä tiedä elämästä vielä mitään…oon ollut kaupan alallakin jotain 17 vuotta töissä, ollakseni ”22v.” niin tää on aika hyvin! 😛

Koko ajan joutuu olla todistelemassa omaa osaamistaan ja sitä, et joku ottais mut tosissaan.

Keväällähän nuohooja luuli mun aviomiestä mun isäksi!!!! siis jep! tämä kyllä lähinnä nauratti.

Näitä asioitahan ei varmaan saisi koskaan sanoa ääneen.. koska kommentit mitä saan on se et ”olisit onnellinen et näytät nuoremmalta, etkä vanhemmalta” tyylisiä.  Ja mieluummin tosiaan niin, mut silti se ärsyttää et omaa ikää pitää koko ajan todistella, et kyllä mä jumankauta olen 33, enkä 23!!!

Minä nyt 33 vuotiaana. Kyllähän ihossa alkaa näkymään omaan silmään ainakin se ettei ole enää niin nuori.

 

Syitä sille, et näytän nuoremmalle?

 • en polta
 • en liiemmin ota aurinkoa, käytän suojakertoimellisia voiteita
 • pidän huolta itsestäni, syön monipuolisesti ja liikun
 • hoidan ihoani säännöllisesti, meikkaan jne.
 • geeenit, geenit, ne geenit!!!

Tupakan poltto ja aurinkohan tunnetusti vanhentaa ihoa…  joten oisko tässä mulle sit se juttu, miten alkaa näyttää ikäiseltään? NO HEI HALOO, vitsi.. todella huono sellainen.

Mut siis tosiaan mun ”ikäkriisi” on enemmän siinä kuinka näyttää ikäiseltään? Miten mun pitää pukeutua? Miten mun pitää käyttäytyä? pitääks mun alkaa käyttää silmälaseja ihan ”muodon vuoksi”? pitääks mun siirtyä tangomarkkinoihin weekendfestareiden sijaan 😀 ok, hahah! ei todellakaan viimeistä! Onko siellä muita, joita luullaan nuoremmiksi kuin onkaan ja ärsyttääkö se?

Muuten mä olen oikein tyytyväinen tähän ikään! ♥

Mietin sitäkin, et käykö tässä niin et rupsahdan sitten parissa vuodessa 10 vuotta?? enhän mä nyt niinkään halua käyvän ;D ai luoja on kyllä vaikeaa olla nainen!

Kertokaa mulle vinkkejä?! jos joku haluaa stailata mut yhteistyönä niin hei täällä olisi oiva mallikappale… 😀

-Henna-

 

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Jesse K

  Jakkupuku, ”haluan olla nuori&kaunis meikki”, eli jotain liian ruskeeta meikkivoidetta/itseruskettavaa joka paikkaan ja huono ryhti, ni saat heti ainaki +5 vuotta, toiset +5v saat röökimuijan äänestä, sitä voi imitoida nii et heti herätessä huudat puol tuntia tai nii kauan kunnes kurkkuun sattuu ja vähän päälle, ni loppupäivä menee epämääräsesti röhisten.

  Ei vaan en tiennykkää et ollaan saman ikäsiä ja täytyy sanoo (nyt saan turpaan, mut tämä tieteellinen tutkimus on tehty Tinderiä selaamalla, eli erittäin tarkka otanta) et on kieltämättä harvinaista, ku +30v nainen on noin fresh 😊
  Mul on vähän sama juttu, ei röökii tai brunaa ja monelle tulee kans ikä yllärinä.
  Väsyneenä jos on silmäpussia (eli about aina), ni niistä ite ja jokunen muu sanoo, et silmät on ainoo asia mist voi nähä etten oo enää mikää parikymppinen.
  En tiiä onks meil miehil sit erilailla nää ikäkriiseilyt, mut ite en jotenki jaksa välittää iästäni niin kauan kun jaksaminen ja ylipäätään fiilis ja tekemisenhalu on korkeella, nautitaa nyt tästä ”nuoruudesta” vielä ku voidaan, vaatteista ja ulkonäöstä viis, kyllä niitä lonkkia alkaa kohta kolottaa ja muisti reistailemaan 😂
  Jos vaatteilla haluu näyttää ikänsä, ni 1.osta vaatteet jotka tuntuu ja näyttää mukavilta.
  2. Älä seuraa muotia.
  Ite ostin vasta elämäni ekan fleecetakin, ehkä tylsimmän näkönen vaatekappale mitä voi päälleen vetää, mut niin perhanan mukava, että piti tilata toinenki 🤗

 2. sonjaidailona

  Onneksi olkoon!
  Mä näytin superpitkään 16 vuotiaalta… Se vasta mukavaa olikin täysikäsenä 😀

Vastaa