Karanteenin positiiviset

Mun tekis mieli avautua tästä K:lla alkavasta kirouksesta ja siitä miten kaikki pankit ym. on aivan pihalla tästä koko tilanteesta..vaikka ne tuolla somessakin mainostaa isolla ”me autamme yrittäjää hädän keskellä” just joo, sit ku puhut puhelimessa niin kukaan tiedä mistään mitään.

Unohdetaan siis tämä, keskitytään tähän hetkeen ja mietitäänpä niitä positiivisia puolia karanteenissa olemisessa!

 

  •  Mä olen äiti, joka on töissä koko ajan! Joten sanomattakin selvää, että olen nähnyt perhettäni nyt enemmän kuin hetkeen. Mies totesi mulle eilen et ”oon niin onnellinen, kun näkee vaimoakin kotona”  kieltämättä mun ja miehenikin välit hiukan lähentyneet tässä kun nähty.. helposti se vaan menee aina siihen pieneen kiukutteluun ja nälvimiseen ym. kun on töistä väsynyt ja ei jaksa työpäivän jälkeen keskustella mistään mitään, kun puhunu koko päivän jo asiakkaiden kanssa!
  • Lasten kotikoulun aikana tehnyt niiden kanssa tehtäviä ja läksyjä, normaalisti en tee muuta kuin lukuläksyn silloin tällöin heidän kanssa.
  •  Olen pessyt ikkunoita VAPAAEHTOISESTI! Oikeesti, meidän olohuoneen ikkunat on pesty viimeks sillon kun muutettiin tänne… eli n. 4,5 vuotta sitten! Mä vihaan ikkunoiden pesua.. paitsi nyt, kärcherin ikkunanpesuri on nii helppo ja nopee et sil on ihan ok pestä noita hirvityksiä!
  • Vaihdettiin järjestystä olohuoneessa.
  • Pessyt pyykkiä kuin hullu, no edelleen ne puhtaat pyykit on vaikea saada sinne kaappiin viikattua.. meil tuppaa kerääntyy ne sellaseksi kasaksi aina kodinhoitohuoneen pöydälle…  U  know? 😀
  • Olen tehnyt ruokaa… leiponut.. En tykkää kauheesti ruoanlaitosta enkä leipomisestakaan.. ni nyt ollaan ruoan teon lisäksi tehty mokkapaloi, vohveleita ja pannaria..
  • Olen myös katsonut netflixistä mua itseäni kiinnostavia sarjoja! Locke & Key on muuten hyvä sarja, suosittelen!
Lukenut myös kirjaa, jonka mun äiti lainasi mulle.

 

  • Käynyt lenkillä ja kuunnellut podcastei, jotka jäänyt kuuntelematta.
  • Mun ystävät ja sukulaiset on kysellyt enemmän kuulumisia nyt kuin viimeiseen vuoteen!♥

Ja nyt kun luen noita mun positiivisia juttuja ja niin ne kuullostaa ihan normaaleilta äidin hommilta… niinhän ne on.. mutta koska mun työt on aina etusijalla niin en oikeasti kerkeä tekemään kotitöitä, ruokaa tms. Halleluja, mulla on upea aviomies kun se jaksaa tehdä nää kaikki!

Eli mulla taitais olla pieni peiliin katsomisen paikka, sen EI:n opettelu OIKEASTI! Vähemmän töitä, enemmän kotona olemista!

Rakastan näitä kuppeja, jotka ostin vuosi sitten Indiskasta!

 

Ainii… juttelin myös Novagon yritysneuvojan kanssa eilen ja se kehoitti aloittamaan blogin pitämisen..Oikeilla jäljillä siis ollaan!  ♥

♥:lla Henna

 

4

Vastaa