Hennan Tiistai Tips

Hennan Tiistai Tips is Back!

Tänää mä esittelen teille mun uuden tuttavuuden, jota olen nyt pari viikkoa käyttänyt päivittäin! ♥

Korealaista kosmetiikkaa eli Skinfoodin YUJA Water C Toner!

Tämä kasvovesi sisältää nimensäkin mukaisesti C-vitamiinia, joka tulee Yuja nimisestä hedelmästä. Niitä kasvaa Aasiassa ja se muistuttaa hieman sitruunaa, mutta sisältää 3 kertaa enemmän c-vitamiinia kuin sitruuna!

C-vitamiini ihonhoidossa heleyttää, kirkastaa ja auttaa tasoittamaan ihon väriä. Tämä kasvovesi myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan!

Eli ensin puhdistetaan kasvot, sen jälkeen kerrostetaan kasvovettä. Itse taputtelen kädellä kasvoille, annan kuivua ja sen jälkeen taputtelen lisää kasvovettä. Korealaisessa ihonhoidossa kerrostetaan paljon tuotteita ja mun kuivalle iholle tämä tyyli on enemmän kuin hyvä! Tämän jälkeen laitetaan seerumi, silmänympärysvoide sekä voide.

Miksi pitäisi käyttää kasvovettä?

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, tasapainottaa ihon pH arvoa.. auttaa seuraavia tuotteita imeytymään paremmin iholle. Kasvovesi ei ole sitä varten, et sillä katsotaan jäikö meikkiä iholle.. vaan sillä nimenomaan tasapainotetaan ja viimeistellään iho. Kasvovesi kannattaa suihkuttaa tai taputella iholle. Vanulapullakin voi pyyhkiä, mutta silloin usein pyyhkii vaikuttavat aineet pois, kun ne pitäisi saada sinne iholle imeytymään.

Kaunis iho koostuu kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta! kasvovesi kuuluu siihen myös! ♥ Itselläni mm.näppylät ym.pysyneet poissa kun olen alkanut säännöllisesti käyttämään kasvovettä.

Käytätkö sinä kasvovettä? Oletko kokeillut kerrostaa sitä? 🙂

Laitan linkin vielä kasvoveteen ja koodilla hennajyrkinen  saat tilauksesta alennusta 🙂

Skinfood Yuja Water C Toner

♥:lla Henna

Luitko jo mun uuden työn näiden ihanien tuotteiden parissa? Sivutyö kosmetiikan parissa

Minua voi seurata instagramissa: @hennajyrkinen

 

2

This Post Has One Comment

  1. Nonna

    Hei kiitos! 😊 Itse ainakin juuri pyyhin vain vanulapulla, teen muutoksen jatkossa 🥰

Vastaa

Close Menu