8 vinkkiä kaamosväsymykseen

Mun viimeiset viikot on ollut tosi rankkoja, töissä rankkaa ja mä lähden pimeellä ja tulen pimeellä. Ainoa valo minkä nään on meidän myymälän valot ja sillon tällön kun käy lastauslaiturilla viemässä rullakoita niin voi hetken nauttia ulkoilmasta siinä, ellei joku ole röökillä 😀

Mulla ei varsinaisesti ole sellaista kaamosväsymystä tällä hetkellä.. väsymys johtuu puhtaasti töistä. Mutta mä luulen, et näillä vinkeillä se ei oo tullutkaan mulle niin pahana, kun ois voinut tulla.

Vinkit kaamoksen taltuttamiseen:

 1. SYÖ OIKEIN JA TARPEEKSI! Tämä on tärkein, oikeanlainen ruokavalio on kaiken a ja o. Oon syönyt  P8valmennuksen ohjeita noudattaen ja uskon tällä olevan suurin merkitys, et itellä pysyy kone käynnissä 🙂
 2. Syö vitamiineja! D-vitamiinia ja C-vitamiinia ainakin, itse myös syön rautatabletteja ns. kuurina. Pitäisi käydä mittauttamassa se ferritiini arvo, koska olen ihan varma et mulla on se aika alhainen.
 3. Ulkoile! Jos sulla on samanlaisia päiviä kun mulla ollut, ettei sitä päivänvaloa näe niin sekin auttaa et lähtee illalla happihyppelylle ulos, hyvät musat tai äänikirja kuulokkeisiin ja menoksi.
 4. Näe ystäviä, järjestä illanistujaiset. Mulla on marraskuun puolessa välissä synttärit ja oon tykännyt aina juhlia niitä edes jotenkin.. ihan jo senkin takia ku tää marraskuu on niiin synkkä, eli on jotain mitä odottaa.
 5. Liiku, käy kuntosalilla, ratsastamassa, tanssimassa.. ihan mitä vain, kunhan liikut ja sulle tulee siitä hyvä olo!
 6. Kirkasvalo kuulemma auttaa, mulla ei sellaista siis ole varsinaisesti.. mut meikkipeilin valot on aika tehokkaat ja siinähän mä joka aamu herätessä istuskelen sen puolisen tuntia ainakin.
 7. Laita Kausivaloja sisälle ja ulos! Ne piristää mieltä ♥
 8. Varaa itsellesi kampaaja, hieronta, kasvohoito tms. Nämä piristää ja itsensä hemmottelu on aina parasta. Kokeile!

Tee asioita mistä sulle tulee hyvä mieli, äläkä pode myöskään huonoa omaatuntoa siitä jos et jaksa lähteä sinne salille tms. Kroppa kertoo kyllä mitä se tarvitsee, sitä pitää vaan oppia kuuntelemaan. Lopettamaan ylisuorittaminen. Aina ei tarvitse jaksaa olla superihminen ♥

Mitkä sun vinkit kaamosväsymyksen estoon/poistoon on? 🙂

Mun blogiin on tulossa kivoja juttuja seuraavan kk aikana..saan vierailevia tähtiä tänne! Teemana lähinnä kauneus, ehkä ripaus hyvinvointiakin ja naisyrittäjät! Niistä lisää myöhemmin, pysykää kuulolla! ♥

Tsemppiä kaamokseen, oot ihana! ♥

-Henna-

 hennajyrkinen

2

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

 1. idahyvarinen

  Valoilla saa yllättävän paljon lisää virtaan päivään, siks oonkin laitellu kaikkialle kausivaloja ja melkeinpä 24h päällä 😅 parempi puolisko pelkää pattereiden määrää mitä menee ennen joulua, mutta ei voi mitään, mielummin minä tyytyväisenä valojen kans tai äksyilisin kaamosta 🙈 (huono tekosyy)

Vastaa