Keskikesän ja valon juhla

Mulla oli aivan ihana juhannus. Vietin sen neljän ystäväni kanssa mökkimaisemissa. Viikonloppuun mahtui paljon naurua, syvällisiä keskusteluja, juhannustanssit omalla terassilla, saunan lämmitystä, valvomista auringonnousuun asti, kukkaseppeleiden tekoa, hyvää ruokaa ja juomaa, saunalauluja ja yhdessäoloa pitkästä aikaa. Otimme myös hurjan määrän kuvia viikonlopun aikana ja ajattelinkin, että tämä postaus keskittyy enemmän kuviin. Pääsette kurkistamaan meidän juhannuksen viettoon.

Meidän ryhmärämä on hitsautunut yhteen lukioaikana ja sieltä lähtien ollaan sitten pidetty yhteyttä ja nähty säännöllisen epäsäännöllisesti. Nämä naiset on iso osa mun elämää ja olen todella kiitollinen, että saan kutsua heitä ystäviksi.

Juhannusaattona keskityttiin kuulumisten vaihtamiseen, asetuttiin aloilleen mökille ja lämmitettiin ihana rantasauna.

Auringonlaskun aikana päätettiin mennä laiturille nauttimaan skumppaa ja jatkamaan jo koko päivän kestäneitä keskusteluja.

Juteltiin paljon haaveista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tässä porukassa on turvallista olla, koska saa olla täysin oma itsensä.

Juhannuspäivänä syötiin aamupala ehkä joskus klo 13 aikoihin ja tämän jälkeen aloimme toteuttaa tarkasti suunniteltua juhannuspäivän tehtävälistaa. Tehtävälistalla oli kaksi asiaa: kukkien kerääminen  ja kukkaseppeleiden tekeminen (tietysti myös kuvien ottaminen).

Kukkia kerättiin, mutta seppeleiden teko täytyi jättää vähän myöhemmäksi, koska nälkä pääsi yllättämään. Kyllä kai se jo puoli viiden aikaan on korkea aika syödä lounasta… Syömisen jälkeen oli seppeleiden aika ja pakko sanoa, että homma ei mennyt ihan oppikirjan mukaan. Suurin osa kukista oli jo nuupahtanut ja seppeleiden teko oli muutenkin aika haastavaa, mutta kyllä me jotakin saatiin aikaiseksi.

Seppeleiden teon jälkeen ilta jatkui kakkukahveilla, saunan lämmityksellä ja saunomisella, uimisella, juhannustansseilla ja auringonnousulla.

”Tulee päivä jolloin kuolen mut kaikki muut päivät mä elän, niin että tuntuu. Mä elän, se mulle kuuluu. Joo mä elän niin, että sattuu. Mä elän, mun pelko poistuu, kun mä vaan elän”

– Laura Närhi

Kiitos ihanat huikeasta juhannuksesta ja kiitos, että olette! Love you!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Hanna

Instagram: hannamarialina

 

 

2

Vastaa

Close Menu