TOP 5 Elokuu – Loman kruunu!

Kesä tuli, kesä meni. Loma oli, loma ohi. Niin se vaan on, kesä 2019 on takana päin, vain muisto jäi. Paras. Kesä. Ikinä! Elokuu vielä kruunasi koko helahoidon, ja totta totisesti olin valmis maanantaina aloittamaan työrupeaman uudessa työpaikassa, uusien työkavereiden ympäröimänä. Pieniä paloja olettekin saaneet mun lomasta jo blogissakin nähdä, ja jos mua instagramissa seuraat (hannamaaret_) niin siellä vielä enemmänkin. Mutta mikä on ollut parasta? Let see!

ROOMA ! 

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä Extempore Italianreissu uuden tuttavuuden kera. Tästä syntyi niin mielettömästi hyviä kokemuksia, makumieltymyksiä, muistoja ja ennenkaikkea uusi ihmissuhde, josta olen onnellinen. Elämän parasta suolaa on löytää ihmisiä ympärille keidän kanssa on hauskaa, voi jakaa samoja arvoja, ajatuksia ja mieltymyksiä. Sellaisia samanhenkisiä ihmisiä, joidenka seurassa on helppo olla. Reissu oli siis kaikenkaikkiaan onnistunut, ei MITÄÄN negatiivista sanottavaa. (Paitsi että oli pirun kuuma :D) 

 

PARHAAN YSTÄVÄN KANSSA VIETETTY AIKA

Bussiliput Turusta Helsinkiin check, ja paras ystävä visiitille tänne omaan pikku soppeliin, kiitos! Yhteisiä treeniä, pitkiä kävelylenkkejä, naurua ja vakaviakin keskusteluita. Harvinaista herkkua, mutta sitäkin tärkeämpää elämän antia, johon ei kyllästyisi koskaan. Mä niin toivon, että kyseinen naikkonen pääsee tekemään tulevana vuonna unelmistaan totta ja nappaa opiskelupaikkansa Helsingin yliopistosta, jolloin saisin hänet niin paljon lähemmäs. Toki myös epäitsekkäistä syistä toivon, että hän pääsee kouluun, mutta ennenkaikkea tästä, haha.

Kuten aiemminkin olen todennut, mun kaikki ystävät asuvat jossain toisissa kaupungeissa, jolloin nämä tapaamiset ovat kultaakin kalliimpia. ♥ MUTTA…

YSTÄVÄN MUUTTO HELSINKIIN

Wohoo! Eräs toinen lähimmistä ja parhaimmista tyypeistä sai askeleen lähemmäs taas omia haaveita ja uratoiveita napatessaan oikispaikan, ja näinollen muutti tänne meikäläisen lähistölle. Vielä ei olla keretty kun kerran järjestämään pieni tupatarkastus uuteen kämppään, mutta oh boy näin syksyn tullen iltalenkkiseura on enemmän kuin tarpeen! Aivan ihanaa, kun alkaa pikkuhiljaa taas saamaan sitä ystäväpiiriä myös lähemmäs arkea. Kaikki tyypit tänne heti – I miss u guys! 

 

VISIITTI VANHEMMILLE

Mikäs sen parempaa, kuin mennä viimeistelemään loma maalle, sinne metsän keskelle mamman padoille herkuttelemaan. Tassuterapiaa ja lepoa – Mitä sitä muuta voi ihminen toivoa. Kun ei vaan olisi niin ”pitkä matka” vanhempien lukaaliin, niin kävisin mielelläni useamminkin, mutta miten se tuntuukaan niin raskaalta aina lähteä… Nyt tuli kuitenkin vierailtua ja varmasti yhtälailla heillekin tärkeitä hetkiä. Samaistuuko muut, että lapsivaihde iskeytyy päälle hyvinkin helposti, kun oma äiti onkin siinä hyysäämässä? Kiukuttelu tuntuu jopa vaihtoehdolta. Apua! 😀

UUDET TYÖT ALKAA – Valmentaminen starttaa!

Jippii! Maanantaina tosiaan astelin työpaikalle ensimmäistä kertaa työntekijänä, iskin trainerin paidan päälle ja aloitin perehdytyksen. Tämä viikko onkin mennyt lähinnä itseni esittelyyn ja esittelyiden valmisteluun, työkavereihin tutustumiseen ja vähän järjestelmien avaamiseen. Kaikki vaikuttaa niin hyvältä ja tiimi ihan mainiolta. Tärkeimpänä ylipäätänsä pidän sitä, että mulla on vihdoin työkavereita ja se jengi ympärillä. Sitä mä kaipaan! Tämä viikonloppu meneekin itseasiassa Crosstraining valmentajakoulutuksessa ja lauantai-ilta työntekijöiden vapaaillassa. Tekee hyvää kyllä päästä näin heti alkuun vähän lähemmäs tyyppejä ja sitä kautta paremmin porukkaan! Aijajai, puhumattakaan kuinka innoissani olen siitä, että pääsee taas tosissaan TEKEMÄÄN TÖITÄ!

Mitenkäs muut: Joko töihin on palattu vai vieläkö syyskuu on lomakuu? Mikä oli elokuun TOP ONE? Mä lähden super energisenä syksyyn ja aivan valmiina kohtaamaan uudet haasteet ja tehtävät. Unohtamatta kuitenkaa enää ikinä sitä tärkeintä, eli minua. Palautuminen on pop ja se vaatii työlle vastapainon! Treeni, ravinto, työ ja sitten se vapaa-aika. Kuten jo sanoin jossain aikaisemmassa postauksessa, aion tosissani panostaa ihmissuhteisiini ja tuoda niitä entistäkin lähemmäs. Ne on kovin tärkeä osa sitä omaa hyvinvointia ja mielenterveyttä – Ystävät, läheiset, rakkaat.

Pitäkää huolta itsestänne – Tsemppiä syksyyn! ♥ 

0

Vastaa

Close Menu