Tavoitteet syksylle – Kohti PAREMPAA

Siellähän on harmaata, syksy on siis tulossa! Aika siirtää katseet siis arkeen, aikatauluihin, suunnitelmiin ja vähän ”tavoitteellisempaan elämään”.  Kesä kun oli ihana viettää super rennosti ja fiilistellen omia tuntemuksia ja jaksamista. Ehkä mä olen selittänyt jo tarpeeksi, kuinka onnellinen olen ja kuinka hyvää tämä kesä on mulle tehnyt, mutta edelleen sitä painotan. Ihan mieletöntä! Nyt sitä intoa kuitenkin riittää duunien alkuun ja omat suunnitelmat on aika listata paperille, jotta elämä menee koko ajan eteenpäin. Tavoitteita ja ideoita riittää, ja täältä tuleekin paljastuksia ainakin osaan mun tulevasta.

PERSONAL TRAINING & BRÄNDIN RAKENNUS – DUUNIA DUUNIA

Jep, elipä taas lähtee hommat ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Olen viimeisen kolmen kuukauden aikana kerennyt luomaan suunnitelmia tulevaan, kun töitä on tehnyt vain satunnaisesti. Nyt aloitan kuitenkin viikon päästä Fressi Trainerina, jonka LISÄKSI alan taas panostaa omiin henkilökohtaisiin valmennuksiin. Mun pieni salainen unelma on saada kasvatettua omanlaista kuvaa ja brändiä, luoda jotain voimakasta ja mun näköistä. Tähän liittyy mm. kouluttautumista, valmennuspohjan vahvistusta, sekä oman tekemisen laadun parantamista. Olen vihdoin antanut itselleni luvan todella haaveilla tästä ja nyt on aika tehdä asialle jotain, You will see! 

 

OMAT TREENIT – ASKEL UUTEEN

Tämä samainen mystinen viikko on vielä myös jäljellä, ennen kuin starttaa myös aivan uudet treenikuviot. Alkaa priorisointi, todellinen työnteko ja siis vitsit mikä motivaatio mulla on! Aion kirjoitella ja päivitellä tästä enemmän, kun homma starttaa, mutta nyt on aika tehdä oikeasti töitä. Musta tuntuu, että oon ajatellut näin ennekin, ja oonhan mä hitto vie tehnyt sitä duunia, mutta nyt taas… Niskasta on ote ja suunnitelmat on selkeät. Tähän ympärille rakentuu tietysti myös ruokavalio ja palautuminen, ja nyt. Nyt alkaa tapahtua. Haha.

TÄRKEÄT IHMISSUHTEET – PRIORITEETTI YKSI

Ennenkin olen ehkä maininnut, että mulla on oikeastaan vain muutama ihka oikea, super tärkeä ystävä, eikä suurta kaveriporukkaa. Olen tästä äärimmäisen onnellinen ja haluankin panostaa nimenomaa näihin muutamiin ihaniin ihmisiin enemmän kuin olen aikaisemmin tehnyt. Tarkoittaa siis viikonloppuisin muiden kanssa ajan jakamista ja toki myös muuta yhteydenpitoa. Mun luokse on useiden helpompi tulla, kun yksin asustelen, ja täällä onkin tietylle porukalle aina ovi auki. Viime aikoina oon vaan tajunnut, miten tärkeää se on viettää aikaa niiden saman henkisten ihmisten kanssa, jotka antaa mulla a) ajateltavaa b) iloa ja c) tietysti kuulevat korvat. <3 Nyt olenkin melkein kaksi viikkoa putkeen viettänyt aikaa lähes 24/7 jonkun kanssa, ja kumma kyllä, ei rasita yhtään. Tästäpä tiedän, että oikeanlaisia ihmisiä on löytynyt. Ihanaa.

 

MATKUSTELUA TIEDOSSA

Tästä ei sen enempää, koska sitä ei koskaan tiedä, mitä elämä eteen tuo. MUTTA nyt kun tässä on vauhtiin päässyt ja huomaa, että juuri nyt elämäntilanne maailman näkemisen mahdollistaa, aion sen hyödyntää. Että jos ei muualta, niin toivon mukaa Helsinki-Vantaalta mut voi bongata!

SÄILYTÄ TÄMÄ ONNELLISUUS

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, aion säilyttää tän fiiliksen. Nämä fibat jotka olen kesästä saanut ja tän olotilan jossa nyt leijailen. Tiedän, että tulen töiden takia ehkä ressailemaan, ja arki tuo aina haasteensa ja aikatauluongelmat, mutta ne ei tule sammuttamaan tätä liekkiä. Mä olen siis niin kaivannut tätä! Kun kyllä mä sisälläni tiedän, että mun perus luonne ja piirteet on sellainen pirteä ja helposti syttyvä, mutta se keväälläkin on jäänyt unholaan. Nyt, kun levon ja rentouden myötä olen löytänyt itseni uudestaan, aion pitää siitä tiukasti kiinni. Onneksi ympärillä olevat ihmiset puskee mua nimenomaa eteenpäin tälläisenä!

 

MIKÄ ON SUN SYKSYN SUURIN TAVOITE? 

0

This Post Has 2 Comments

  1. Hyviä tavoitteita, ja onnea uudesta työpaikasta! 🙂 Itellä lienee tämä kisarupeama suurin tavoite 8) opinnot siinä sitten sivussa ja kisojen jälkeen suurempi panostus taas koulun puolelle.

    1. Kiitos paljon! Tsemppiä sulle älyttömästi kisahommiin – Siellä ollaan sitten kannustamassa!

Vastaa

Close Menu