Mieletön matka – Malaga

Suomeen on nyt kotiuduttu – oivoi, ihana koti, oma arki! Viikko ulkomailla teki kuitenkin terää, ja olen äärimmäisen kiitollinen vanhemmilleni ja isoveljilleni, ketkä mahdollistivat niinkin mukavan ja rennon lomaviikon auringon alla. Vietettiin tosiaan viikko vuokra-asunnossa Costa de Solissa, aivan lentokentän kupeessa. Asunto oli todella kiva uima-altaineen, joka jaettiin alakerrassa asuvan perheen kanssa. Kelit helli meitä paremmin kuin hyvin siellä plus-miinus kolmessakymmenessä ja väri tarttui mukavasti pintaan, vaikka en lepolasseissa makoillutkaan. Anyhow, nautin koko viikosta aivan täysin rinnoin, nauroin silmät vedessä ja maha kipeänä enemmän kuin aikoihin, koin mielettömiä hetkiä ja näin todella mageita juttuja ja koin uusia asioita. Kaiken kruunuksi täytin viikon aikana maagiset 18-vuotta, jota oli ihan parasta juhlia juurikin oman perheen kanssa.

 

Torstaina tosiaan vietettiin ”mun päivää”, joka tarkoittu vegaanisafkaa, kaupungin läpi yhdelle tietylle jäätelöbaarille suunnistusta, drinkkien maistelua ja meressä pulikointia. Aikalailla mun tyylinen päivä, joka illalla päättyi vielä mun ja äidin kaksinkeskeiseen dinneriin eräässä vegaanisessa raakaruokaravintolassa. Syötiin pitkän kaavan mukaan alkupaloiksi raakoja kevätkääryleitä, pääruuiksi kesäkurpitsacarbonaraa ja jälkkäriksi viikuna-omena-raakapiirakkaa. Ai vitsit että oli toimiva setti! Paikan nimi tais olla The Wala Room – Ihana palvelu ja vielä ihanampi ruoka!

No perjantaina suunnattiin sitten Gibraltarille, kerta kun  vieressä oltiin. Tämä reissu oli yksi ikimuistoisimmista, kun kivuttiin The Rockin huipulle kuvaamaan apinaperheitä ja sieltä sitten kierrellen kaarrellen alas. Reidet ja pohkeet huusivat hoosiannaaa, mutta se oli kaiken sen näkemisen arvoista. Tältä reissulta tulen varmasti jakamaan kuvia vähän enemmänkin, oli meinaa sen verran siistiä, hahah. Se oli päivistä silläkin poikkeuksellinen, että se oli raskas päivä kävelyineen, sillä muuten keskityimme vähän kevyempiin askareisiin ja nautittiin olosta ja toisistamme. Oloni on siis ihan mielettömän levännyt ja stressitön, äärettömän onnellinen!

Missään muualla en saa nollattua niin paljon mieltä kuin ulkomailla. Tämä toimi siis tähän lomailun alkupuolelle ihan mielettömästi ♥.  Itseasiassa loman aikana paljonkin muuttui tulevaisuuden saralta, kun sain uuden työtarjouksen jota menen tällä viikolla tsekkailemaan. Se muuttaisi kyllä kaiken, jos sen paikan nappaan! Varasin matkan aikana myös toisen matkan, joka on minulle itselleni syntymäpäivälahja itseltäni ja samalla myös satsaus omaan osaamiseen ja koulutukseeni. Tulen kertomaan siitäkin reissusta lisää, mutta vielä vajaa kuukausi täytyy malttaa ;). Aika jännittävää lähteä yksin ulkomaille, mutta kokemuksien keräilijänä ja unelmien jahtaajana lähden tällekin reissulle vaan avoimin mielin ja vailla pelkoja!

Keho on yhtä levännyt kuin mieli, kun (äärimmäisen hyvin!) menneen puolimaratonin jälkeen lepäsin koko viikon treenien osalta. Keho on myös ravittu niillä ihanilla hedelmillä joita kaupat olivat pullollaan, ja koko jengille taisi upota 10 kiloa vesimeloonina viikon aikana, appelsiineista puhumattakaan. Aijai, niitä pitikin ostaa tuliaisiksi, mutta niiden sijaa laukkuun päätyi kahdet lenkkarit, hahah. Tästä on hyvä palata takaisin omaann rytmiin, runsaampaan ruokaan ja SALILLE, wohoo!

Toivottavasti sun juhannus sujui leppoisasti! Jäähän kuulolle, kaikkea kivaa on tiedossa.

 

0

Vastaa

Close Menu