Kuulumiset ilman filtteriä!

Rehelliset kuulumiset… Mikä boogi ja mitä elämässä menossa? Kysymykseen “Mitä kuuluu?” Varmaan vastaisin, että ihan hyvää. Mulle kuuluu vaihtelevasti super hyvää ja tunnen itseni super onnelliseksi, mutta tietysti vastapainoksi on niitä melankolisiakin päiviä, kun vain pohdin, miten onkaan tylsää ja hehkutonta tämä lomaelämä.

 

KEHITYSTYÖMAA OTTI ASKELEEN ETEENPÄIN

Heinäkuuni starttasi valmentajan tapaamisella, joka tuli taas enemmän kuin tarpeeseen. Olen ihan äärimmäisen kiitollinen tästä elämäntilanteesta, jossa pystyn tekemään yhteistyötä oman valmentajan kanssa, sillä sitä minä kaipaan. Vaikka teenkin työkseni samoja hommia, tarvitsen itselleni yhtälailla jonkun ‘ulkopuolisen silmän’ ja uuden opin lähteen. 

Maanantaina me treenattiin kinttutreeni läpi, pääroolissa taas tekniikkojen millihiomista. Siinä kyykätessä about miljoonasarjaa, alkaa pakostikin jo oppia taas millin parempaa asentoa. 😀 Tykkään ihan älyttömästi tästä tyylistä meillä tehdä duunia mun laadun parantamiseen! Treeni aina venyy selkeästi pidemmäksi kuin omat salitreenini, tietysti kun hiotaan, joten olin aika done sen jälkeen, hehe. 

Toinen päivän päätehtävistä oli tsekkailla ruokavaliota vähän eteenpäin. Olen nyt mennyt tosi vapaasti, tsekkaillen vain, että tulee suorituskyvylle riittävästi sapuskaa (eli paljon), mutta kehitys on nyt vähän tökkinyt viimeaikoina. Tehtiin siis vähän muutoksia ja lisäyksiä, sekä ajatustyötä tulevan eteen. Aika ottaa taas iso harppaus eteenpäin tekemisessä ja boostata meininkiä. Täytyy sanoa, että jännitti ihan älyttömästi, ja pohditutti mihin päin sitä nyt on lähtemässä, mutta kyllä oon ollut tyytyväinen. Nää muutamat päivät nyt uudella ohjelmalla on tuntunut tosi hyvältä ja yllättävänkin helpolta toteuttaa. Treenimuutokset vielä tähän kylkeen, niin katsokaas vaan, kun typy lähtee kehittymään silmissä ;)! 

TÖITÄ ODOTELLESSA

Mullahan on siitä onnellinen tilanne, että vaikka käytännössä olen tällä hetkellä työtön, on mulla jo uusi työsopimus pöytälaatikossa odottamassa, joka astuu elokuussa voimaan. Tähän voi vielä tulla muutosta, missä nyt sitten aloitan, mutta anycase työpaikka on, JES. Se luo tästä loma-ajasta ehdottomasti stressitöntä ja vapaampaa, kun ei tarvitse miettiä kokoaikaa työnhakua. Teen tässä ohessa yhden ihanan naisen kanssa valmennustyötä kyllä, mutta se nyt menee melkein harrastuksesta, sillä rakastan sitä mitä teen. Ei se miltään loman katkaisulta tuntunut sitä aloittaa! Olen itseasiassa äärimmäisen innoissani edistämässä myös jonkun muun kehitystä, kuin vain omaani. Mielenkiinnolla aina odottaa tuloksia ja saa olla aina yhtä ylpeä ja ilonen, kun toinen kokee onnistumisen hetkiä ja löytää palon uudenlaiseen treenaamiseen ja kokonaiseen elämäntapaan. 

LONDON IS CALLING MY NAME

Vähän instagramissa jo paljastinkin, että olen varannut minulle itselleni vielä lomamatkan ulkomaille. Olen lähdössä eräille treenifestareille heinäkuun loppupuolella ja mä olen NIIN innoissani! Olen 5 päivää matkoilla, ensimmäistä kertaa yksin ja 3 niistä menee urheillessa ja festarimerkeissä. Onneksi kerran tuo suurkaupunki on käyty katsastamassa jo, joten en ihan ummikkona ole metrotunnelissa suunnistamassa, mutta jännittää kuitenkin. Otan tämän kuitenkin haasteena, kokemuksena ja oppimisreissuna, monellakin tapaa. 

Toinen TÄYSIN SPONTTAANI hanke ilmestyy tänään itsellei – Siitä yllätyksestä lisää myöhemmin. Tää on vielä mun oma salaisuus, mutta oon pelon ja järkyttävän innon sekaisissa tunteissa XD ! 

VÄSYTTI JA TUNNEN YKSINÄISYYTTÄ

Juu, se iski sieltä se väsymys, kun työt loppu ja koulut loppu. Olin jo vähän fiilistellyt tätä keväällä, kun paine ja vauhti oli kova, mutta se pääsi niskanpäälle vasta kun loma alkoi. Oonkin nukkunut todella hyvin (muutamia farsseja lukuunottamatta – Kiitos naapurille…) ja antanut itselleni aikaa. Oon ollut NIIN onnellinen aikatauluttomasta elämästä ja hassua kyllä, jos pitää yksikin meno sopia jollekin päivää, sen toteuttaminen tuntuu jotenkin raskaalta. Kyllä ne aina tekee, mutta jotenkin kun pääsi tähän vapaan elämän makuun niin.. 😀 

Olen ehdottomasti introvertti(painotteinen)ihminen ja viihdyn yksin. Välillä kuitenkin tylsistyn kovastikin ja kaipaisin seuraan. Olen tiiviisti keskusteluyhteydessä ystävieni kanssa, mutta välimatkan takia näemme semi harvoin. Nyt kuitenkin on tapahtumassa suuri muutos, kun yksi parhaista ystävistäni muuttaa ihan viereen!! Ehkä paras uutinen ikinä! Tämä mieletön mimmi sai arvostetun opiskelupaikan, jonka eteen on painanut unelmansa perässä vuosia töitä, ja nyt sen saavutti. Oon varmaan enemmän innoissani kuin hän, hahha. Tulen häiriköimään häntä riittämiin, kun vihdoin päästään lähietäisyydelle asumaan. Treenikaveri, wohoo. ♥ 

Toinen otus, joka tulee täyttämään arkeani, on pikku koirulaiseni, joka tulee sunnuntaina kyläilemään muutamaksi päiväksi. Doge on itseasiassa “mun”, mutta jäi vanhemmilleni tietysti, koska siellä on kaksi muuta koiraamme. Frodo on pesueen nuorin ja on aina elänyt laumassa, joten en sitä lähtenyt sieltä ottamaan, ja toisekseen ei töissä käyvänä elämäntilanteeni oikein sallinut hauvelin ottoa tänne. Nyt lomalla kuitenkin pääsen hengailemaan tän nuoren herran kanssa, ja olen tästäkin ihmeellisen innoissani. Elämän pienet ilot, hihii! 

Kaikki on siis allgood! Jos nyt pieniä murheita siellä täällä, niin kokonaisuus on kuitenkin siellä plussan puolella. Ikävin asia on tällä hetkellä erään lapsuuden ystäväni vakava sairaus, jonka puolesta ja hänen valostaan rukoilen päivittäin. Jokainen ansaitsee uuden mahdollisuuden – Jos minäkin, hänkin. Rakas ystävä siellä, taistele. <3 

 

Toivotaan, että kesäkelit vielä hetkenaikaa meitä hellii, jotta lenkkipolut ovat avoinna! 

Onko siellä muita lomaleenoja vai työmyyriä näin heinäkuun taitteessa? 

Ja BTW, jos postaustoiveita tai ehdotelmia ilmenee pääkopassasi, niin heitäpä tulemaan! Nyt on meinaa aikaa bloggailla, juhuu!

0

Vastaa

Close Menu