Kuka on Hanna Maaret?

Urheilija, tunteilija ja unelmien jahtaaja.

 

Olen 17-vuotias liikunta-alalta pikapuoliin valmistuva personal trainer ja liikuntaneuvoja, joka intohimoisesti niin treenaa, kuin treenauttaa. Olen työskennellyt “alalla” vuoden verran, ja yksityisyrittäjänä toiminimellä puolisen vuotta. Aikaisin siis aloitin, mutta kypsäksi itseni olenkin kokenut jo pitkään, hah.

 

Arkeni koostuu siis tässä vaiheessa intohimoisesta ja tavoitteellisesta treenaamisesta, töistä, joihin sisältyy ohjauksia, ryhmäliikuntaa ja asiakaspalvelua, sekä itseni kehittämisestä, eli opiskelusta. Harrastan / elämäntavakseni käyn salilla, sekä juoksen. Teen paljon toiminnallisia treenejä, mutta tavoitteeni on kehopuolella, joten peruspunttia tulee paljon.  Valmentajan kanssa teenkin yhdessä töitä itseni eteen. Ei mikään “Lappu kouraan ja tee” -valmennus, vaan koen hänet enemmän itselleni mentorina ja opettajana, jonka kautta saan tekemiseeni uusia tasoja ja laatua. Kaikki ohjelmat suunnitellaan yhdessä ja ne elää koko ajan tarpeen mukaan – Tarkoitus on tehdä valmentajasta tarpeeton.

Valmentajana itse olen erittäin vahva auktoriteetti, mutta helposti lähestyttävä ja lämmin, eikä mun energiasta voi olla osaa saamatta. Suurin positiivinen palaute, mitä saan, tulee asiantuntevasta ja helposti ymmärrettävästä tavasta ohjata ja toimia. Osaan myös olla erittäin kannustava ja pidän tärkeänä psyykkisen puolen taitoja, ihan perus elämäntaparempoista tavoitteellisempiinkin ohjelmiin. Seuraava opiskeluvalintani näillä näkymin tuleekin suuntaamaan urheilupsykologian puolelle…

Jos hypätään askel taaksepäin, niin olen ihan perinteinen perheen nuorimmainen, tyttö kotoisin Keski-Suomesta. Perheeseen mulla kuuluu äiti, isä, sekä kolme vanhempaa veljeä + kolme karvakuonoa ja kilpikonna. Olen asunut monessakin osoitteessa elämäni aikana, harrastanut kaikkea jalkapallon ja karaten välillä,  sekä ollut erittäin puuhakas nuorukainen ystävieni kanssa. Ei mua varmaan kesäiltoina paljon kotona nähty, heh. Musiikki on aina myös esittänyt suurta roolia niin pianon soittamisen, kuin musiikkiluokankin merkeissä.

Olin kuitenkin 15-vuotias kun ensimmäisen kerran muutin kotoa pois, ystäväni perheen luokse asumaan, kun elämä ei ollutkaan yläasteella pelkkää ruusuilla tanssimista. Kaikesta kuitenkin minulla on tapana ollut selvitä – Siitäkin – Ja kun opiskelupaikka Varalan urheiluopistosta aukesi, oli aika muuttaa arkisin asumaan opiskelija-asuntolaan.

Noh.. Ei se asuntolaelämäkään ja päiväopiskelijan paikka ollutkaan minua varten. Opiskeluja edelsi mulla jo muutaman vuoden elämäntapaopiskelu hyvinvointi-, ravitsemus- ja treeniasoista, joten tuntui vähän turhan hitaalta toiminnalta, ja itsestäänselvän toistolta. En ole myöskään ollut koskaan mikään “perusteini”, jota kiinnostaisi Sikatiistait tai perjantai-illan istumiset, joten yksinäistähän se sielläkin budjailu tuli olemaan. Puolen vuoden jälkeen vaihdoinkin sitten oppisopimukselle ja muutin omaan asuntoon löytäessäni työpaikan kuntokeskukselta. Tätä päätöstä en ole, enkä tule katumaan! Työkokemus on se, mitä arvostetaan. Ja kun vasta-valmistuneena voit sanoa, että alalta on jo kahden vuoden työkokemus, on se aika iso plussa hakemuksessa. Joten… Elämä voittaa, tapaan sanoa.

 

TULEVAISUUS AVOINNA

Tiedä häntä, mitä tapahtuu kun toukokuussa asetetaan Liikuntaneuvojan ja auktorisoidun PT:n paperit kouraan. Tällä hetkellä vaikutan siis Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla muutenkin, enkä täältä kyllä ole mihinkään vaihtamassa. Unelmani oli tänne tulla, kuin ihmeen kaupalla yhtäkkiä tänne kesken kaiken pääsin ja se yksi hienoimmista tilaisuuksista olikin. Mä uskon vahvasti, että mulla on mahdollisuus tehdä ihan just sitä mitä mä tahdon ja tulla just siksi miksi mä haluan. Olen sen niin monta kertaa jo ehtinyt nuoren elämäni aikana todistaa, että kun USKOO SIIHEN MITÄ TEKEE ja tekee sitä mikä on OMA INTOHIMO, SUURELLA PALOLLA, voi saavuttaa ihan mitä tahansa.

Oman brändini kehittäminen tulee varmasti näyttelemään suurta roolia vielä tulevaisuudessa, mutta se ottaa aikaa, työtä ja suunnitelmallisuutta. Täytyy tietää mitä tekee, mikä on päämäärä, ja mitä sinne pääseminen vaatii. Mutta So far so good. 

Täällä mä tulen teille jakamaan tätä vilpitöntä rakkautta hyvää oloa, terveyttä, aktiivista- ja tasapainoista elämäntapaa kohtaan, vinkkejä, tarinoita, turinoita ja varmasti ihan turhanpäiväistä diipadaapaa myös. Tulee olemaan arkiruokia, päivitettyjä versioita kaikesta, tervettä asennetta pöperöä kohtaan ja omakohtaisia kokemuksia siitä, kun kaikki ei olekaan kunnossa.
Tullaan olemaan väsyneitä, kyllästyneitä, super innoissaan ja ihmettelemään yhdessä maailmaa ja isoja asioita, mitä ympärillä tapahtuu. Elämä on jo useaan otteeseen osoittanut kummallisuutensa, ja nuoren ikäni takia, mulla on vielä paljon koettavaa.

Olet siis äärimmäisen tervetullut seuraamaan mun elämää, matkaa kohti huippua, kuinka korkealla se sitten onkaan. Haluan jakaa ja kuulla erilaisia kokemuksia, näkemyksiä, ajatuksia ja mitä koskaan tuleekaan mieleen.

Unelmani on auttaa sinua saavuttamaan omasi.

 

Instagramissa ota seurantaan @hannamaaret_
Jaan siellä sinulle hyvää oloa ja inspiraatiota kehittää ITSEÄSI♥
0

Vastaa

Close Menu