"> Kirje rakkaimmille - Hanna Maaret - Poseland

Kirje rakkaimmille

”Suurin pala minusta on aina sinulla.”

Sen enempää tästä aiheesta puhumatta, lähisukuamme kohtasi hetki sitten suuri suru, kun läheisen poismeno osui kohdalle. Haluan vain sanoa, Kiitos vaari. Ja onnea matkaan. ♥ 

Se surun huoku sai mut kuitenkin miettimään muita läheisiäni, niitä kaikista rakkaimpia. Mulla on kovin pieni lähipiiri: Perhe ja muutama ihan yli tärkeä ystävä, mutta olen tähän tilanteeseen erittäin tyytyväinen. Olen joskus aiemminkin todennut, että mä haluan mielummin näin, että on muutama todella hyvä ystävä, eikä niinkään laajaa kaveri- ja tuttavapiiriä. Haluan panostaa niihin tärkeisiin ihmisiin ja niiden suhteiden laatuun, enkä jaksa missään nimessä hankalia ja energiaa tuhlaavia ihmisiä ollenkaan. Olen käyttänyt nuorempana niin paljon omaa eforttia muihin ihmisiin ja heidän miellyttämiseen, että oli terveys mennä. Nyt olen kuitenkin ymmärtänyt, että a) Oma hyvinvointi on elämässäni tärkeintä ja b) Olen mielummin yksin, kuin toksisessa ihmissuhteessa. Ja näin tulisi kaikkien muidenkin ajatella. Muista, että loppujenlopuksi kuitenkin elät itsellesi tätä elämää, et muille. Sulla on myös vain tämä yksi elämä – Ole onnellinen jokaisesta päivästä, kukin on uniikki.

Mutta nyt, kirje niille rakkaimmille…

Kiitos, että olet ollut siinä ja olet yhä. En tiedä, onko paikkaa tai aikaa, jossa en olisi tarvinnut sinua, kaivannut sinua tai toivonut vain, että voisin elää hetken sinä minun rinnallani. Vaikka et olekaan aina fyysisesti läsnä, et täällä enkä minä siellä, niin aina kuitenkin mukana sydämessä, mielessä ja henkisesti siellä, missä minäkin. Olet ollut täällä silloin, kun sinua eniten kaipaan ja myös silloin, kun pärjäisin yksinkin. Et kuitenkaan jätä minua yksin, et koskaan. Kiitos siitä.

Muista myös, minä olen täällä sinulle. Silmäni näkemässä sinun tuskasi, korvani kuulemassa sinun huolesi ja pieni, lämmin sylini suojaamassa sinua peloiltasi. Tahdon olla sinulle se, jonka kanssa jakaa elämän pienet ilot ja suuret surut. Kestän oman tuskani paremmin, kuin nähdä sinua kärsimässä. Otan pois puolet siitä pahasta, mitä elämä niskaan kaataa ja annan omasta onnestani osan sinulle, sinun huulillesi hymyksi ja sinun poskillesi punaksi. Tärkeintä minulle on, että sinä olet onnellinen.

Hukassa ilman sinua, eksyneenä maailman menoon. Pidetään kädestä, jatketaaan yhdessä, ei unohdeta toisiamme koskaan. Kannan sinut yli kuohuvan kosken, koska sinä olet ottanut minut kyytiin, kun jalat pettää ja päässä huippaa. Kahdet kehot kestää tuulta paremmin, kuin oma pieni, puuskissa huojuva runkoni. Tuetaan toistemme taakkaa, työnnetään ylös kun jyrkänne kohoaa suoraan edessä ja vedetään ylös, kun askel alta pettääkin. Pidetään pinnalla, kun aallot uhkaa hukuttaa ja mennään läpi, vaikka esteet eteen asetetaan. Tullaan selviämään kaikesta, yhdessä.

Ei ole sanoja sille, kuinka paljon sinä minulle merkitset. Ei ole arvoa sille, kuinka paljon sinä olet minulle antanut tai kuinka paljon minä olen valmis sinulle antamaan.

Eikä varsinkaan ole mitään järkeä siinä, kuinka paljon minä sinua rakastan.

3

This Post Has 3 Comments

  1. ❤️ ihana kirjoitus ❤️
    Noora

    1. Kiitos. <3

  2. ❤️ Koskettava teksti❤️

Vastaa

Close Menu