Hymyssä suin – Ilon aiheet ATM

Edellisestä postauksesta ilmi tullut suru on edelleen läsnä, mutta ei se elämä pelkkää matalalentoa ole. Jokatapauksessa mä olen tosi onnellinen ja mielekkäässä elämäntilanteessa, vaikka raskas vaihe onkin menossa. Olen prosessissa ja tästä mennään ajan kanssa eteenpäin, läheiset tukena ympärillä ja minä tukena heille. Se ei vie mun elämältä pohjaa tai merkitystä, vaan normaali arki ja elämä pyörii siinä ohessa. Itseasiassa se jopa helpottaa, kun elää mahdollisimman normaalisti ja täyspäiväisesti, sillä ajatuksia ei ehdi luodakaan sille pahalle ololle tai surulle, joka sisällä velloo. Kyllä sen aika vielä on, mutta sen jälkeen se ainakin on ohi.

HERE IT COMES:

Uudet työkaverit – OMG, miten ihanaa porukkaa ♥

Ystävien kanssa vietetyt pitkät lenkkisessiot puhelimen välityksellä – Ennätys taitaa olla viimeviikolta 1:38h. 

Perjantai-illan sponttaanit sushit – Livin’ my best life! 

Loistavasti kulkevat treenit, joiden tuloksena hei, mahdanko nähdä jo pientä edistystä taas? 

Uusi sänky joka eilen tuotiin kotiinkuljetuksena yötä vasten!  Viikonloppuna yö menikin lattialla… 

Satokausiajattelu – Uunijuurekset, oh miten olenkaan ikävöinyt punajuuria

Hieronta – Kroppa kuin uusi. Työnalkajaislahjaksi sain 3x hierontalahjakortin, ja ai vitsi että tuli hyvään saumaan.

Viikonlopussa häämöttävä isi-tytäraika, jonne mahtuu myös Stan Up -keikka – Wohoo! Hymyä siis luvassa ihan kirjaimellisesti.

 

Kaikenkaikkeaan, kun on suurta surua, on ilokin tuplasti iloisempaa. Kaikki hempeät ja positiivisia tunteita herättävät hetket on jotenkin super arvokkaita ja sydäntä lämmittäviltä. Eli tällä hetkellä tekee mieli itkeä iloa ja surua, hah. Elämä on kuitenkin just hyvä näin – Vähän epäselvänä, mutta täynnä kuitenkin huippujengiä ja erilaisia päiviä, erilaisilla sisällöillä. En tokikaan toivo surua ja ikäviä tapahtumia elämääni, mutta nekin on osa sitä. Tää on hyvä muistutus siitä, että miten kliseistä se onkaan, ei koskaan voi tietää, koska on viimeinen päivä. Pitää elää just niin, että ei tarvitse katua. Älä häpeä sua, sun tunteita, sun tarpeita tai sun omia kokemuksia. Ne on sun ja osa sun todellisuutta. Sun elämää. Anna mennä, tunne, koe, kokeile – Rohkeasti. Kaikki erilaiset fibat on ihan ok, kunhan et koskaan vaivu epätoivoon. <3

2

Vastaa

Close Menu