Huonon kuukauden hyvät puolet

Yaas, vihdoin siitä syyskuusta päästiin eroon. Siis aivan pakko suoraan vielä kerran todeta, että olipa paska kuukausi. Siis ihan totta, koko ajan tippui pommeja niskaan, alkaen nyt ihan vaikka läheisen poismenosta… Nyt on kuitenkin riittävästi parjattu tuota huonoa fiilistä ja matalalentoa syyskuulta, joten etsitään sieltä ne pienet kipinäiset, joita voisi siitä kuukaudesta muistella. Lokakuuhan meinaa on startannut ihan mielettömällä drivella pari huippu-uutista jo kuulleena ja muutamat siistit suunnitelmat jo tulilla! Eilen iskettiin nilkkaan myös tärkeämpääkin tärkeämpi leima (järkyttävän kivun arvoinen, heh) , johon olen enemmänkin kuin tyytyväinen.

TOP VIISI – SYYSKUUN PARHAAT IHAN OK PALAT

Isä-tytär viikonloppu. Tuli niiiiiin tarpeeseen ja oi että miten ihanaa olikaan! Kutsuin iskän viettämään viikonloppua mun luokse kaiken arkikiireen keskellä, ja otettiin totaalinen timeoff. Lauantai shoppailtiin ja kierreltiin ympäri Helsingin keskustaa, hihi, käytiin sushilla ja Espan kahvilassa kahveella. Ilta huipentui vielä Stand Up -keikkaan, jossa ei ainakaan murheita ehtinyt miettiä. Sunnuntaina meidän yhteinen juttu, nimittäin pitkä PK-lenkki  yhdessä turisten. Rentoa lönköttelyä kymmenen kilometrin verran (matolla kylläkin valitettavasti) , kevyt hikinoro kokoajan ohimolla. Aijaijai, pääsispä useamminkin tuossa seurassa! Olipas mukavaa viettää pitkästä aikaa kahdestaan aikaa. 

 

Duunikavereista ystäviä. Kyllä vaan, ensimmäinen täysi kuukausi uudessa työpaikassa on nyt vietetty, ja äkkiä näistä työpaikan tovereista onkin tullut jo ystäviä. On jaettu huonoja hetkiä ja elämän kokemuksia äärimmäisen avoimesti ja käyty lasillisilla työpäivän jälkeen. Niin älyttömän ihanaa jengiä ja en ymmärrä, miten olen jaksanut töitä ilman työyhteisöä. On niin antoisaa mennä heidän luokseen tekemään töitä, inspiroivaan ympäristöön, jossa jokainen tukee ja jeesaa toinen toistaan. 

Viikonloppu vanhemmilla. ♥  Syyskuun viimeisen viikonlopun vietin äiskän ja iskän lukaalissa maalla, karvatassujen hääriessä ympärillä. Ja ai että, miten hyvää tekikään se. <3 Olo oli toki väsynyt reissun jälkeen, sillä tuli puitua äiteen kanssa asiaa jos toistakin metsälenkin tiimellyksessä. Raskaiden asioiden läpi käyminen on aina rankkaa, mutta oih, mikä kivi sydämeltä vierähtikään. Ja mikäs sen parempaa kun porukoiden jääkaapilla vierailu, hehe.

Samalla tuli myös tavattua jo lapsuudesta asti olleita parhaita ystäviäni, jotka edelleen siellä paikkakunnalla asustavat – kuinka ihanaa sekin oli päästä päivittämään kaikki kuulumiset heille. <3

Uuden sängyn hankinta – Finally! Puheissani ollut jo pidemmän aikaa, mutta nyt vihdoin komistaa hieman leveämpi ja uudempi sänky meitsin yksiötä. Edellisessä sängyssäkään ei suurempia valituksen aiheita ollut, mutta ikivanha se oli ja hieman turhan pehmeä omalle selälleni. Sain sen kuitenkin myytyä poois ja tyytyväinen lapsukainen olikin isänsä mukana uutta sänkyä hakemassa. Perään laitettiinkin mulle viestiä, että oli pikkutyyppi ollut ihan totaalityytyväinen seuraaviin yöuniinsa uudessa sängyssä, ja iso kiitos vielä. Vitsit miten hyvä mieli tulikaan noin pienestä jutusta. 🙂 

Treenit kulkee jäätävän hyvin. Kaikesta henkisestä väsymyksestä ja huolista huolimatta. Meneillään on mun elämäni kovimman treeniohjelman 1/2 -jakson viimeinen viikko, ja huhhuh – nyt on tehty tulosta! Motivaatio ja into on niin piukassa, että ei mitään rajaa. Nyt kuitenkin kaks seuraavaa viikkoa vähän kevennellään ja siirrytään alakropan kimppuun seuraavaksi kuudeksi viikoksi. Can’t wait!! 

Että eihän se nyt pelkkää shittiä ollut sekään kuukausi, vaikka siltä välillä tuntuikin. Tärkeintä oli vain rämpiä läpi – Mä uskon nykyään aina valoisaan tulevaisuuteen. Jossain kohtaa oli fiilis, että nyt ollaan kyllä turhan lähellä pohjaa, mutta sitten on ne huiput tyypit siinä kyljessä kiinni, jotka kannattelee just silloin, kun on raskainta olla. Tästä kuukaudesta tehdään miljoonasti parempi, eiks je!

 

SUN TOP ONE SYYSKUULTA? 

 

0

Vastaa

Close Menu