HEINÄKUUN PARHAAT PALAT

Kääks! Elokuu – Syksy on jo niin lähellä. Nyt tuntuu toki erilaiselta, kun mulla on vielä melkein kuukausi lomaa jäljellä, mutta pienempänä elokuu oli aina se koulun alun merkki ja syksyn alku. Kesä sujahti nyt aivan super nopeaa, kun on jotenkin vaan nauttinut koko ajan mahdollisimman paljon omasta ajasta, stressittömyydestä ja kaikista  mahdollisuuksista, mitä elämä on eteen viskannut. Vitsit, ihan ehdottomasti elämäni paras kesä so far! Kuten sanottu, kesäkuu menikin rankasta keväästä toipuessa ja Espanjan auringon alla köllötellessä, mutta heinäkuussa sitä ehti ja jaksoi jo elääkin ihan täysillä. Paljon mahtui NIIN siistejä juttuja, ja heinäkuu jättikin käteen onnen, leveän hymyn ja niitä kuuluisia kokemuksia.

TOP 5 :

LONTOO & LOVEFIT -FESTIVALS

Tottakai! Elämäni ensimmäinen yksin tehty reissu isoon maailmaan ja ensimmäiset festarit, jotka olivat niin huippukokemus, että vertaansa vailla vain. Tästä jo kirjoitinkin, mutta kokemuksia ja elämyksiä sieltä sai roppakaupalla ja lähtisin ehdottomasti yksin uudestaankin matkaan.

 

UUDEN HUIPPUYSTÄVYYDEN MUODOSTUMINEN

Ollaan oltu kyseisen upean naisen kanssa kavereita jo pidempään ja itseasiassa tähän liittyy ihan hauska pohjustus. Sanni osti multa joululahjaksi siskolleen treenivalmennuksen, eikä siis tunnettu vielä silloin! No, minähän näin siinä markkinaraon ja sain myytyä hänelle itselleenkin valmennuksen. Sitten tietysti valmennussuhde jatkui mainiosti, kun Sanni ostikin vuoden valmennuksen ja siitä se sitten lähti. Oltiin usein yhteyksissä ja juteltiin paljon, kunnes aiheet alkoivat mennä syvemmälle ja syvemmälle. kappas, nyt ollaankin ihan ylimpiä ystävyksiä, ja pitää oikein muistuttaa itseään välillä myös siitä valmentajan roolista. En olisi ikinä uskonut, että näin voisi käydä, mutta näin kävi, ja tämä nuori neito on heinäkuun aikana muodostunut osaksi ystävieni pienen pientä piiriä, jolle voin kertoa ihan mitä vaan. <3 Satojen kilometrien välimatka välillämme ei ole hidastanut juttujen laatua.

MARJASTUSKAUDEN ALKAMINEN

Okhay, this is my secret… Rakastan marjojen poimimista, ja teen sitä terapiatuokiona ja toki myös hyötypuuhana, kun tuolla metsässä kyykin tai kömmin vadelmapusikoissa. Itikoiden syömänä ja piikkien raatelemana tulen aina yhtä hyväntuulisena kotiin, kun on pari purkillista taas saalistettu. Heinäkuun alku meni mustikkametsässä ja sitä onkin useita litroja pakkasessa, mutta nyt olen siirtynyt sinne vadelmien maailmaan, jotka ehdottomasti onkin mun suosikki marjoja! Näiden parissa vietän siis parisen tuntia lähes päivittäin tällä hetkellä ja tää on ollut mun juttu jo useita vuosia. Kyllä niistä sitten talvella kiittää makunystyrät ja lompakko, kun ei tarvitse kaupan laareille uppoutua moniin kuukausiin. Mansikoitakin tuli tossa kymmenisen kiloa jo pakastettua – Nam nam!

TATUOINTI

Kyllä vaan! Leima on käsivartta nyt kuukauden päivät koristanut ja jaksan ihailla sitä edelleen lähes päivittäin. Kaikki pelottelee siitä katumuksesta, siis sellaiset etenkin, ketkä eivät tatuointia omista, mutta en kyllä ihan heti ole kyllästymässä tähän. Se on nyt osa mua, se kertoo mun intohimosta ja palavasta rakkaudesta siihen mitä teen ja mikä mulle kaikista eniten antaa. <3

 

VALMENTAMINEN TAKAISIN KUVIOIHIN

Pakko sitä on mainita, kuinka kiva oli itseasiassa jo kesäkuun vikalla viikolla, mutta kunnolla heinäkuun alussa, aloittaa valmennustyö taas pikkuhiljaa. Kerroinkin aikaisemmin, että aloitin ihanan naisen kanssa elämäntapamuutosvalmennuksen, ja edelleen jaksan olla niin innoissani tästä. Ihan huikeaa työtä tältä ladylta ja vaikkei kilot karisekaan raketin lailla, olen varma, että tämä on pysyvää ja ollaan saatu intohimon liekki syttymään. Mieletöntä! Ja tämä onkin osa sitä mun valmennusfilosofiaa, josta on myös postaus tulossa, että ei etsitä pikaisia keinoja, vaan pysyviä muutoksia ja sitä vilpitöntä iloa ja halua siihen tekemiseen. Hyvää ja ravitsevaa safkaa riittävän paljon, rennolla otteella, kovia ja ennenkaikkea kehittäviä treenejä sopivasti ja tavoitteita mukaillen. Sinne oheen sitä RENTOUTUMISTA ja muun elämän huomioimista. Näin me saadaan treenaamisesta ja oman terveyden huolehtimisesta rutiini, yhtälailla kuin hampaidenpesusta. Se tulee selkärangasta ja sen tekee mielellään, koska hyödyt on niin suuret. No, hampaidenpesusta ei yhtälailla endorfiinihuumaa saa kuin vaikka juoksulenkistä tai raskaasta puntista, mutta anycase, you got the point! 

Eli tiivistettynä heinäkuu oli aivan huippu! Paras kesä ikinä ja niiiin paljon siistiä luvassa myös syksylle. Jos olisin saanut kertoa päivä päivältä heinäkuusta, olisi kyllä riittänyt juttua. Näin mm. lapsuuden aikaista parasta ystävää, ja siinäkin oli kyllä yökyläily vailla vertaa, sekä sain toki kuulla uudesta duunipaikasta, joka saikin tähdet tuikkimaan silmissä ja perhoset lentelemään mahan pohjassa. Tästä on super hyvä jatkaa kohti syksyä, joskin vielä ensin aion nauttia viimeisistä viikoista aivan täysillä ja ehkäpä kokeakin vielä jotain uutta, ei voi koskaan tietää. Niin tyytyväinen nyt, niin hyvällä tuulella ja niin kiitollinen, että saan herätä hymyhuulilla joka aamu, ihan vaan koska fiilis on niin jees!

 

MIKÄ OLI SUN TOP 1 HEINÄKUUSSA JA MIKÄ ON SUURIN ODOTUKSEN AIHE ELOKUUSSA?

0

This Post Has 2 Comments

  1. Ihania nuo kuvat! 🙂 itse en oikeastaan odota elokuulta mitään erityistä – toki isompia ja pienempiä juttuja on edessä, mutta enemmän haluan tällä hetkellä keskittyä tähän hetkeen ja pyrkiä elämään hetkessä 🙂

    1. Kiitos! <3 Arki onkin parasta sellaisenaa – Nauti siitä! 🙂

Vastaa

Close Menu