Aivan valmis!

 


SKOOL! Mä olen valmis – Aivan valmis liikuntaneuvojaksi ja personaltraineriksi, Wohoo!

Juhlat juhlittiin sunnuntaina, vaikka paperit eivät ole vielä kotiin saapunutkaan. Tiedän kuitenkin olevani nyt suorittanut kaiken ja saa vihdoin jättää sen elämänvaiheen taakse. Ihan mieletön fiilis, enkä usko oikein vieläkään, että mulla on loma nyt. Jännittävää!

Vietettiin  simppelit lähisuvun kesken juhlat mun tätini ihanassa puutarhassa. Äiti tuli jo lauantaina valmistelemaan sinne mun juhlia ja sunnuntaiaamuna suuntasin sinne kokkailemaan itsekin. Tarjoiluista meillä löytyi kvinoa-papusalaattia, kanasalaattia, itse tehtyjä hummuksia, riisipiirakoita, vegaanista nyhtökaurapiirakkaa ja maustettuja linssikakkuja. Makealla puolella oli tuoreita marjoja, vesimeloonia, mansikkatäytekakkua, kookospikkuleipiä, raakakeksejä ja kaiken kruunasi VADLEMA-VALKOSUKLAA RAAKAKAKKU. Se oli ainut tilattu tuote, ja ai että… Siis iso suositus Lauttasaaren Makers -kahvilan kakulle. Aivan ihana ja upea kakku, ei mikään äklömakea, vaan täyteläinen ja raikas. Ai että!

Vaikka lahjoja on tietysti aina mukava saada, ja olen about hukkumassa kukkiin yksiössäni (rakastan niitä!!), niin on pakko sanoa, että kyllä tässävaiheessa ne itse vieraat ovat tärkeimmät. Paikalla oli kaikki mulle rakkaimmat henkilöt vanhinta veljeäni lukuunottamatta. Siellä oli mun kaikki tärkeimmät läheiset, eli sukua läheltä ja kolme parasta ystävääni. Mulle merkkasi niin paljon, että he saapuivat paikalle. Isoin kiitos nimenomaan niille ystäville, jotka kaikki tulivat satojen kilometrien päästä, muutaman tunnin takia, vain, koska päivä oli mulle tärkeä. Niin ihanaa. ♥

Saamani lahjat tulevat mahdollistamaan jotain kivaa extraa kesällä, uusia treenikuteita, superfoodeja ja sisustustavaraa kotiin. Sain siis pääosin rahaa ja lahjakortteja, mutta myös keräämääni astiastoa ja Miksi syömisestä tuli näin hankalaa? -kirjan, jolle muuten iso suositus! Vanhemmiltani sain Raw Mix 2 Blenderin, joka on MAH-TA-VA ! Smoothiet on next level ja pähkinävoitkin syntyy tästälähtien omin pikku kätösin ;).

En varmasti tule unohtamaan tätä päivää, saati tätä opintojen täyteistä elämänvaihetta koskaan. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa lomamoodiin ja päästää irti loppukevään paineista. Kesäkuu mulla koostuu treenaamisesta ja sitten ihan täydestä irtiotosta Espanjan rannoilla. Mahtuu mulle pari liikunnanohjaustakin (koska miks ei 😀 ) , mutta muuten ihan rennosti mennään. Tuntuu niin helpottavalta, että tekee melkein mieli kyynelehtiä… Elokuussa sitten taas uudet kuviot kehiin. Onneksi ne ovat jo valmiina, niin ei tarvitse stressata!

Onnea kaikki muutkin valmistuneet tahoiltanne ja mielettömiä hellepäiviä kaikille! Nautitaanhan yhdessä.

1

Vastaa

Close Menu