10 x POSITIIVISTA

Positiivisuutta ei tänä päivänä voi jakaa liikaa, joten 10 parasta tästä lähiajoilta, ihan randomisti mun elämästä!

Itseasiassa, homma maistuu just nyt aika hiton hyvältä.

No toi keli! – ei varmaan selitystä tarvitse, kun melkein +20 mittarissa ja aurinko paistaa!

Mennyt pääsiäisloma, jolloin todellakin akut latautui ja vietin kaikki 4 päivää perheen kanssa treenaten, syöden hyvin ja jutellen kaikki asiat maan ja taivaan väliltä. Pääsin äiteen kanssa taas mun omaan höpötysmoodiin, kun yksin asuessa kertyy niin paljon syvälle sisälle puhetta, ha! Perhe on paras, right? ♥ 

Tuleva kesä! Suunnitelmat alkaa selkeytyä ja nyt näyttäis siltä, että saan pitää ainakin kesäkuun vapaata. Kelpaa, todellakin. Aloitetaan juhlimalla mun valmistumista, sitten juostaan puolimaratoni ja lähdetään suoraan maaliviivalta kohti Espanjaa ja mun syntymäpäiväjuhlia – Jei! 

Uudistuvat työkuviot. Nykyisiin kun ei ole tyytyväinen, täytyy tehdä muutoksia, ja nyt ollaan vihdoin oikealla tiellä. Tästä lisää myöhemmin, mutta kyllä ressi helpotti. 

Kulkevat treenit – ETENKIN lenkit!  Edelleen ykköslajina punttien nosto, mutta se, mitä juoksen ja koitan tässä kehittyä siinäkin, niin homma etenee! Juoksin pääsiäisenä ihan huippulenkin kuunnellen ainoastaan kinttuja, ja kipitin minkä kerkesin, ja tuntiin upposikin hurjat 12 kilometriä. Hittolainen, mikä fiilis siitä tuleekaan. Pääsiäisenä tuli itseasiassa myös vähän pohdittua omia tavoitteita punttailun suhteen ja alkoivathan ne sieltä selviämään, kun vähän pui jonkun toisen kanssa asiaa… Mielenkiintoista mitä tästä tulee ;). 

JÄÄ-TE-LÖ. Niin ne proteiiniversiot (Lohilot) , tavalliset  uutuudet (!) kuin banaanijäätelötkin. Näitä uppoaa siis valehtelematta joka päivä. Onneksi useimmin kuitenkin niitä banaaniversioita ;)! Näihin siis tulee pakastettua banaania, (marjoja), ja heraa – Variaatioita noin miljoona ja maku aina perfectoo!

Valmistuminen kulman takana. Alan päivä päivältä ja tehtävä tehtävältä uskoa vain enemmän siihen, että kohta tää tosiaan oli. Yllättäviä muutoksia matkan varrelle tuli, mutta hei kyllä mä näistäkin selviän. Ei se auta kun iskeä silmälasit päähän, katse kirjaan ja sormet näppikselle ja puuhata! 

Ihanat ystävät, jotka jaksaa tsempata ja olla musta ylpeitä jatkuvasti. Oon niin kiitollinen jokaisesta ja ollaankin parin, kolmen kanssa tosi tiiviissä viestiväleissä, sillä näkeminen valitettavasti välimatkojen takia on vähän harvemmassa. Se yhteydenpito on kuitenkin tärkeämpääkin tärkeämpää ja arvostan kaikkea sitä. Kesällä taas ehtii liikkuakin paikasta toiseen! Itseasiassa parhaan lapsuudenystävän kanssa onkin heti kesän alkuun bookattu ainakin viikko, joka tulee sisältämään mm. lintsireissun, piknikkejä, ja paljon jäätelöä, hah!

Inspiraatio, öö, ihan kaikkeen! En mä tiedä onko se toi aurinko, tuleva kesä vai tieto pian helpottavasta ”tuskasta” , mutta tuntuu, että kaikki maistuu ja pää pursuilee ideoita. Kirjoittaminen on ollut hiljaisempaa, koska kiire on kova vielä ja saan puurtaa kaikenmaailman asioiden takia koneella muutenkin, mutta blogiakin varten on about vihkollinen tarinaa turinoitu. Oon sisustanut, laittanut omaa lookkia uuteen uskoon, suunnitellut tulevaisuutta, valmistellut valmistujaisia ja siis intoa ja energiaa vaan piisaa! 

JA VIIMEISENÄ, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä, on oma terveys ja onnellisuus, joka on ihan pilvissä just nyt. Mieli voi hyvin, unta riittää pitkästä aikaa ja unirytmikin alkaa olla kohdillaan, kehitystä tapahtuu ja olo on super energinen, mutta samaan aikaan tasapainoinen ja levollinen. Aivan mahtava fiilis! Tästä kun pitää kiinni, niin hyvä tulee.

Toivottavasti sun kevätfiilarit on yhtä pilvessä kun mulla!

Pyydänkin sua heittämään kommenttiboksiin yhden arjen spesiaalin kuluneelta viikolta

– Positiivisuus kiertämään! 😉

 

1

Vastaa

Close Menu