Ystäväkirja-blogihaaste

Kuka muistaa täyttäneensä joskus ystäväkirjoja? Miten hauskaa, että niistä on kehitelty someversiot!
Postauksessa mun vastaukseni, mutta voit napata tästä kysymykset vaikka itsellesikin täytettäviksi – mä ainakin luen niitä mielelläni!

ystäväkirja blogihaaste poseland elsalinnean

Vanhat kunnon ystäväkirjat! Nämä olivat hitti omassa lapsuudessani, eivätkä ne näytä poistuneen muodista vieläkään! Vaikka tyylikkäämpiä nämä tämän päivän lasten ystäväkirjat toki ovat, pitävät niissä edelleen pintansa muutamat klassikkokysymykset. Muistan kerran jos toisenkin vastanneeni kysymyksiin harrastuksista, lempiruoista ja suurimmista haaveista sekä kirjoittaneeni terveiseni tämän kirjan omistajalle.
(Olikohan siihen edes olemassa muuta vastausta kuin ”oot kiva kaveri”? )

Edellisistä ystäväkirjoihin vastailuista on vierähtänyt jokunen vuosi. Olipa siis hauskaa, kun Instagramissa kiertänyt someystäväkirja-haaste tavoitti minutkin!
Koska blogiin on löytänyt tiensä joka kuukausi paljon uusia lukijoita, päätin vastata haasteeseen IG:n sijaan täällä. Lisäsin kysymyksiin vielä parhaimmat palat omien lasteni ystävkirjoista löytyvistä kysymyksistä, klassikkoja unohtamatta 😉

tulppaanit blogihaaste ystäväkirja

YSTÄVÄKIRJA -BLOGIHAASTE

Nimi: Elsa.

Lempiväri: Punainen. Keltainen. Vihreä. Vaaleanpunainen. Vähän kaikki siis. Paitsi violetti! Kuvissa näkyviä violetteja tulppaaneja en olekaan itse ostanut. Mutta opettelen tykkäämään siitäkin väristä edes vähäsen!

Lempikukkani: No juurikin tuo tulppaani! Ja auringonkukka. Ja moni muukin, mutta oon tosi huono muistamaan kukkien nimiä.

Lempiruoka: Viime aikoina oon syönyt aika monta Pad Thai -annosta… Oon kyllä aika kaikkiruokainen!

Ikävin kouluaine: Oli matikka, fysiikka ja kemia. Näihin ei vaan mun kärsivällisyys ja kiinnostus riitä, huh. Hämmästyin kuitenkin ravintovalmentaja-opinnoissani, miten jaksoin siellä kiinnostua näistä. Onneksi, sillä kyseiset aineet liittyvät valmentamiseen yllätävänkin paljon!

Minusta tulee isona, toiveammattini: Toteutan just mun lemppariammatteja parhaillaan! Lapsena haaveilin mm. kirjailijan urasta – eikös bloggaaminen liippaa aika läheltä? 😉

 

ystäväkirja blogihaaste poseland elsalinnean

Eläin, josta pidän: No koira!

Harrastukseni: Kuntosali ja lenkkeily. Joku uusi harrastus olisi kiva aloittaa, muutama vaihtoehto onkin jo mielessä..

Ihailemani henkilö: Kaikki ne, jotka tekee hyvällä fiiliksellä ja rohkeesti omaa juttuaan!

Harras toiveeni: Voi, näitä on niiiin monta! Oon kova haaveilemaan ja suunnittelemaan kaikenlaista!

Nukutko sukat jalassa? Ennen nukuin melkein aina, nykyään en. Lämmitetään kotona takkaa melkein joka ilta, johtuneekohan siitä.

Oletko koskaan hyppinyt 3 metrin trampoliinilla? Jep! Missä tramppa, siellä Elsa. Vaikka polvi hajalla ja tikit selässä; tästä kuvasi kollegani salaa todistusaineistoa toissa kesänä lasten liikuntaleiriltä. (Tramppailun lisäksi yritin myös seisoa päälläni SUP-laudalla. Se ei ihan mennyt putkeen…) Näistä löytyy materiaalia mun IG:n kohokohdista!

Oletko joskus heitellyt popcornia elokuvateatterissa? En! Oon tällaisissa jutuissa tosi tarkka. Jään leffan jälkeen keräilemään kiltisti kaikki vahingossa tipahtaneet popparit tai karkit lattialta. Siis omani, en sentään koko yleisön.

tulppaanit poseland elsalinnean

Muumi-suosikkini: Pikku Myy on aika asennemimmi. Mutta pakko ihailla myös sitä, miten Muumimamma on aina ihan zen, vaikka mitä tapahtuisi ympärillä.

Pystytkö koskettamaan nenää kielelläsi? En. Mutta saan kielen rullalle, lasketaanko se?

Tanssitko koskaan yksin huoneessasi? Enpä oikeastaan. Ravintoloissa mut kyllä löytää aina tanssilattialta!

Laulatko mukana kovaan ääneen kuunnellessasi musiikkia? Jos ajan yksin autoa, niin joo!

Terveiseni tämän tekstin lukijalle: Oot kiva kaveri 😉 Ei vaan oikeesti, ihana että oot siellä ja oot lukenut tekstiä tänne asti!

ystäväkirja blogihaaste poseland elsalinnean
Ystäväkirjoja ei ole tullut melkein muutamaan kymmeneen (!!) vuoteen täyteltyä, vaan käsin tulee kirjoiteltua lähinnä kalenteriin ja kauppalistoihin.

 

Koska toisten ystäväkirja-vastauksia on mielenkiintoista lukea, heitän tämän haasteen eteenpäin Poselandin (ja miksei muillekin) bloggareille! 😉

Ihanaa viikonloppua!

allekirjoitus

@elsalinnean | ROAR ravintovalmennus

10

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. sonjaidailona

  Ihana luke tätä! Pitää varmaan täyttää kans 😀

  1. elsalinnean

   Kiitos! Hei vähän kiva, jos täytät ???

 2. Minna M

  Kiva oli lukea vastauksesi ystäväkirjaan! Mä rakastin ystäväkirjoja lapsena. Vähän vanhempana tuli lukuisat kirjekaverit ja slämit/slämärit sekä fb:t eli friendship bookit. Nykyään on sitten instagram ja blogit. 🙂

  1. elsalinnean

   Kiva kuulla ❣️ Joo kirjekaverit oli ihan huippuja, olinkin ihan unohtanut sen villityksen! ?

Vastaa