Vegaaninen hampaidenvalkaisu – kokemuksia Smileon tuotteista

Kaupallinen yhteistyö | Smileo & Poseland Network

Hyvän ruoan lisäksi rakastan hyvää kahvia! Valitettavasti se näkyy myös hampaissa; mitään vastaantulijoita sokaisevaa, valkoista Hollywood-hammashymyä ei päivittäinen kahvin litkiminen edesauta.
Vaikka jokainen hymy on aina kaunis, on hymyileminen valkoisilla hampailla huomattavasti mukavampaa – siksipä laitoin testiin Smileon kovasti kehutut, vegaaniset kotivalkaisutuotteet. Lue postauksesta, millaiset olivat kokemukseni näistä!

smileo kokemuksia poseland
Hampaidenvalkaisusetti – tämän testaamista odotin jännityksellä! 🙂

 

Aikaisempia valkaisukokemuksia?

Myönnettäköön, että olen tosissani miettinyt hampaiden valkaisua hammaslääkärillä jo pidemmän aikaa. Esteenä on ollut ajan puute, sekä näiden operaatioiden korkea hintataso. Tosin kotivalkaisuiden turvallisuus ja tehokkuus oli arveluttanut hieman myös. Smileon vain luonnollisia ainesosia sisältävistä tuotteista luettuani uskaltauduin niitä kuitenkin luottavaisin mielin kokeilemaan – niin paljon kehuttujen tuotteiden on oltava oikeasti hyviä!

Aikaisemmat hampaidenvalkaisukokemukseni rajoittuvat siis markettien hyllyiltä löytyviin valkaiseviin hammastahnoihin. Toimivatko? No, niiden jälkeen edelleenkin harkitsin kunnon valkaisuun menoa…

Mitä tuotteita testasin?

Koska more is more –testasin samantien kaikki Smileon kotivalkaisutuotteet! Kaikki ovat kivuttomia, helliä hampaille ja ikenille, sekä helppokäyttöisiä. Ja tehokkaita! Testasin jokaista tuotetta vuorotellen, jotta osaisin niistä teille erikseen kertoa. Joten täältä pesee, kokemukseni jokaisesta Smileon valkaisutuotteesta!

smileo tuotteet kokemuksia
Kaikki Smileon tuotteet ovat vegaanisia ja sisältävät vain luonnonmukaisia ainesosia; siksipä uskalsinkin näitä turvallisin mielin kokeilla.

 

Smileo 3D-valkaisuliuskat

Nämä lähtevät kokeiluun ensimmäisenä. Ehkäpä sen takia vaikuttavat myös tehokkaimmilta.

+ Liuskat on helppo asetella paikoilleen.
+ Teho näkyy jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen!
– Ensimmäisten kertojen jälkeen hampaita vihloo muutaman kerran kylmää vettä juodessani, mikä ei ole mulle tavallista. Sattumaa, taikka liuskoista johtuvaa, vihlonta onneksi häviää yhtä yllättäen kuin tulikin.
– Vaikutusaika on pitkä, mutta liuskat suussa pystyy jotenkuten puhumaan.
– Muuttuvat suussa geelimäiseksi, ja pois peseminen kestää useamman minuutin.

Vinkki: Käytä liuskoja hampaiden pesun jälkeen vasta, kun suu on ehtinyt kunnolla kuivua! Pois peseminen on helpompaa, mitä kuivempina liuskatkin ovat saaneet pysyä.

smileo valkaisuliuskat kokemuksia
3D-valkaisuliuskat – näistä tuli suosikkituotteeni!

 

Smileo hampaidenvalkaisusetti

Jännää, tämä on se valolaite, mistä olen nähnyt kuvia! Tosin valo ei mun laitteessani toimi, apua! Otan yhteyttä Smileoon, josta tuleekin vastaus nopeasti: Olenko muistanut poistaa paristojen muovisuojukset? Hups.

+ Näyttää vaikeammalta kasata ja käyttää kuin oikeasti onkaan!
+ Valkaisusetti on huomattavasti mukavampi suussa kuin liuskat.
+ Vaikutusaika on lyhyt.
+ Paketissa tulee valkaisugeeliä riittoisa määrä. Ehdin kokeilun aikana käyttää tuskin ensimmäistäkään geeliruiskua loppuun.
– Tulokset eivät ole yhtä huomattavia kuin valkaisuliuskoja käyttäessä.

Smileo aktiivihiilivalkaisu

Tätä olen odottanut; 100% luonnollisesta ja vegaanisesta kookoshiilestä valmistettu valkaisujauhe!
+ Nopea ja helppo käyttää! Hampaat harjattuani teen uuden harjauksen valkaisujauheella perään.
+ Tulokset näkyvät samantien.
– Melko sotkuista puuhaa. Itseäni ei haittaa, mutta muu perhe ei ole yhtä innoissaan mustasta jauheesta mm. lavuaarissa ja omissa hammasharjoissaan. Tämä siis roiskuu!

Vinkki: Nostele jauhetta hammasharjaan esim. lusikan kärjellä tai vanupuikolla. Suoraan purkista kaataminen ei ole paras mahdollinen tapa…

Ja hei, muistathan käyttää niin tätä kuin muitakin Smileon valkaisutuotteita vain terveisiin hampaisiin! Reiät ym. mahdolliset ongelmat kannattaa tarkistuttaa & korjauttaa hammaslääkärillä ennen valkaisua.

smileo aktiivihiilijauhe kokemuksia
Aktiivihiilijauhe. Purkki on tosi riittoisa, sillä jauhetta käytetään kerralla vain pieni määrä.

 

Tulokset?

Summa summarun; tämähän oli erittäin tehokas ja miellyttävä valkaisukokemus! Vaikka käytin tuotteita vuorotellen, välipäiviäkin pitäen, useamman viikon ajan, tuntuivat kaikki erittäin toimivilta! Jatkossa toteuttaisin (ja toteutankin, sillä tuotteita jäi vielä hyvin seuraaviakin valkaisukertoja varten) valkaisun viikon tehosettinä kaikkia tuotteita yhdistellen.

Entäs ne tulokset? Hampaani vaalenivat melkein 4 sävyä! Olen pitänyt hampaistani hyvää huolta, eikä niiden kanssa ole mitään suuria ongelmia ollutkaan, mutta tällainen pieni freesaus teki kyllä hyvää – hymy tuntuu kirkastuneen juuri sopivasti ja tulos on luonnollisen näköinen. Ei ihmekään, että Smileolla on 100% tyytyväisyystakuu!

Koodilla elsa20 saat 20% alennuksen ihan kaikista tuotteista Smileon verkkokaupasta!

 

allekirjoitus

@elsalinnean

 

9

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tiina

    Ihanan informatiivinen kokonaisuus, kiitos.

    1. elsalinnean

      Kiitos! Kiva, jos tästä oli hyötyä! 🙂

Vastaa