Välipäivien kerrosherkku (veg)

Pussin pohjalle jääneet joulupipareiden murut pääsevät hyötykäyttöön tässä jouluisessa kerrosherkussa. Pipareiden kaveriksi reseptiin tarvitset vain kaksi ainesosaa ja valmistamiseen kuluu alle minuutti; voisiko helpommaksi välipäivien herkuttelu enää mennä!

kerrosherkku lasissa jälkiruoka lasista vegaaninen resepti puolukka joulupipari proteiinivanukas alpro soija elsalinnean poseland

Vuoden viimeisiä päiviä viedään! Takana on ihana, sopivan touhuntäyteinen ja samalla rentouttava joulu sukulaisten ja ystävien kesken juhlittuna. Ja uskokaa tai älkää, kaapeissakin riittää vielä jouluviikonlopulta ylijääneitä herkkuja tuhottavaksi koukuttavia tv-sarjoja sekä kliseisiä joululeffoja katsellen. Ja juuri sitä varten välipäivät ovatkin, eikös!

Suklaakonvehdit katoavat meillä ainakin rasiasta tasaisen varmaan tahtiin, mutta joulupiparipussin pohjalle murentuneet palaset eivät sellaisenaan juuri houkuttele edes pahimman makeanhimon yllättäessä. Pois ei niitäkään onneksi tarvitse heittää, sillä lasiin kerrostetussa jälkiruoassa piparit taipuvat taas kädenkäänteessä tarjoilukelpoisiksi!

kerrosherkku lasissa jälkiruoka lasista vegaaninen resepti puolukka joulupipari proteiinivanukas alpro soija elsalinnean poseland

Välipäivien kerrosherkku (veg), 1 annos

1 purkki Alpro proteiinivanukasta, vanilja (200g)
3/4dl jäisiä puolukoita
2 joulupiparia

Kerrosta vanukas, murennetut piparit ja puolukat lasiin. Valmista!

Nauti heti sohvanpohjalla hyvän tv-sarjan parissa

kerrosherkku lasissa jälkiruoka lasista vegaaninen resepti puolukka joulupipari proteiinivanukas alpro soija elsalinnean poseland

elsalinnean allekirjoitus

www.elsalinnean.com

@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean 

3

Vastaa