Tunnelmia Lahden vaikuttajatapahtumasta

Viime viikolla vietettiin toista kertaa järjestettävää Lahti vaikuttaja-tapahtumaa, joka kokosi yhteen Lahden seudun vaikuttajia ja yrityksiä. Postauksessa tunnelmia tapahtumasta!

lahden vaikuttajatapahtuma vaikuttaja lahti tapahtuma liikekeskus kori villähde juhlat kokemuksia elsalinnean

Viime tiistaina koitti yksi kevään odotetuimmista tapahtumista, Lahti Vaikuttaja! Tapahtuma on jo toinen laatuaan ja se järjestettiin viime syksyltä tutussa miljöössä, tunnelmallisessa vanhassa linja-autotehtaassa, liike – ja yrityskeskus Korissa, Villähteellä. Tapahtuma kokoaa yhteen Lahden seudun yrityksiä ja vaikuttajia monenlaisen ohjelman ja tuote-esittelyjen parissa.

Lahti Vaikuttaja -tapahtuman takana toimii kaksi lahtelaista vaikuttajaa, Virpi ja Tiina, sekä Susanna juhlapalvelu Via Decosta. Näihin upeisiin naisiin on ollut mahtava tutustua, mutta niin myös muihin tapahtuman myötä tutuiksi tulleisiin vaikuttajiin! Yksi parhaista puolista tällaisissa illoissa on verkostoituminen ja ajatusten sekä kokemusten vaihtaminen ihan kasvotusten – tässä työssä kun yhteydenpito ”kollegoihin” tapahtuu lähes täysin sosiaalisen median välityksellä.

lahden vaikuttajatapahtuma vaikuttaja lahti tapahtuma liikekeskus kori villähde juhlat kokemuksia elsalinnean
Alkumaljat ja illan ohjelma. Kuva: Minttu Katajarinne.

 

vaikuttaja lahti susanna virpi tiina via deco kaunismäessä
Tapahtuman järjestäjät ja tervetulotoivotukset. Kuva: Minttu Katajarinne.

 

Tapahtuman käynnistyttyä aika kului kuin siivillä! Tiinan me&i-muotinäytöksen jälkeen kuulimme motivoivan sparrauspuheen Aura Marttiselta, eli lahtelaisten tubettajasiskosten Elinan & Sofian äidiltä. Aura esitteli myös juuri ilmestynyttä Uskalla unelmoida!-kirjaa, josta olenkin jo blogin puolella aiemmin kirjoittanut (tästä postaukseen).

Iltaan mahtui mm. Elsan Ekopajan järjestämä saippuapaja, jossa allekirjoittanutkin onnistui valmistamaan upean, itse tehdyn ja suunnitellun palasaippuan, pop up -valokuvausta, kalkkimaalausta, Studio Esmén pikameikkejä ja tietenkin herkullisia tarjoiluja. Pikkutiikerin kakkupuodin gluteenittomat & maidottomat cupcakesit sekä Ainoa Wineryn Ilta – merlot & vadelmaviini.

studio esme meikki kosmetologi kokemuksia vaikuttaja lahti elsalinnean
Mun meikkaustaidot ovat lähes olemattomat, joten olipa hauskaa (ja opettavaista) istua Studio Esmén Natalian meikattavana! Kuva: Minttu Katajarinne.

 

maatila liha meronen my snack kokemuksia pikku tiikerin kakkupuoti ainoa winery
Kuva: Minttu Katajarinne.
vaikuttaja lahti
Kuva: Minttu Katajarinne.

 

Kotiinviemisiksi tapahtumasta saimme mukavien muistojen ja hyvän fiiliksen lisäksi goodie bagit täynnä ihania yllärituotteita. Mun lemppareiksi niistä ovat testailun jälkeen nousseet selkeästi nämä Elsan Ekopajan saippuat! Vegaaninen Avanto suolasaippua on meillä päivittäisessä käytössä – sen raikas piparminttuinen tuoksu on mieletön! Edessä oleva itse valmistamani kehäkukkasaippua odottaa vielä käyttöön pääsyä.

elsan ekopaja saippua suolasaippua kokemuksia itse tehty saippua lahti

Yllättäen yhdeksi suosikkituotteekseni on päätynyt tämä @jasminiittaky Oriflamen Tender Care. Huuleni kuivuvat tosi helposti, mutta tämä  tuote on tehonnut kuivuuteen täydellisesti; mehiläisvahatuotteet ovat ennenkin vakuuttaneet mut toimivuudellaan!

oriflame huulirasva kokemuksia blgi elsalinnean poseland

vaikuttaja lahti tapahtuma
Kuva: Minttu Katajarinne

 

Suuri kiitos tapahtumasta kaikille yrityksille, osallistujille ja järjestäjille, sekä tietty matkaseuralaiselleni Kiljusten blogin Minnalle!

Kivaa alkavaa viikonloppua!

elsalinnean allekirjoitus

www.elsalinnean.com

@elsalinnean

3

Vastaa